• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2017

15:44

KRSTAJIĆ DELI POHVALE: Ponosan sam na igrače!

Fudbal

KRSTAJIĆ DELI POHVALE: Ponosan sam na igrače!

Podeli vest

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je posle pobede nad Kinom (2:0) da je ponosan na izdanje njegovog tima

 

 

Srbija je pobedila Kinu u prijateljskoj utakmici golovima Ljajića i Mitrovića, a bilo je tokom 90 minuta igre sijaset šansi na obe strane.

- Prvi utisak je da sam srećan i zadovoljan ovom pobedom. Pokušali smo da uradimo neke stvari i pored toga što je bilo malo vremena, ali zaista mogu da budem ponosan na igrače koji su ponovo pokazali da su zasluženo izborili plasman na Svetsko prvenstvo. Drago mi je i zbog mladih igrača koji su dobili šansu - rekao je Krstajić posle utakmice.

On je naglasio da Srbija ima tim koji može još dugo da igra zajedno.

Pokazalo se da ova ekipa ima karakter i kvalitet, da je dobra grupa za budućnost našeg fudbala. Iskusni i oni manje iskusni igrači mogu zajedno i kada se spoje onda to može da deluje jako dobro - rekao je Mladen Krstajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija