• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2017

22:48

(VIDEO) ŠVEĐANI BLIŽI MUNDIJALU! Johanson bacio Italijane u očaj!

Fudbal

(VIDEO) ŠVEĐANI BLIŽI MUNDIJALU! Johanson bacio Italijane u očaj!

Podeli vest

Švedska je u prvoj utakmici baraža za mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji pred svojim navijačima savladala Italiju sa 1:0


Jedini gol na utakmci pao je posle 60 minuta igre, a delo je rezerviste Jakoba Johansona. 

Posle udarca junaka Švedske sa ivice šesnaesterca lopta je zakačila De Rosija, promenila pravac i završila iza leđa Điđija Bufona.

Gosti su bili u šoku, ali su u 70. minutu mogli do izjednačenja. Darmijan je šutirao sa oko 20 metara i već svladao golmana Olsena, ali je ipak pogodio stativu. Do kraja su Šveđani uspeli da zadrže  vođstvo, pa s velikom prednošću putuju na revanš u Milano, 13. novembra.

Ako "azuri" ne uspeju na nadoknade minus, mogli bi da propuste Svetsko prvenstvo prvi put od 1958.  godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija