• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.11.2017

23:35

PAUNOVIĆ IZ ČIKAGA: Niko me iz FSS nije zvao! Vreme je da napravimo nešto na Mundijalu!

Fudbal

PAUNOVIĆ IZ ČIKAGA: Niko me iz FSS nije zvao! Vreme je da napravimo nešto na Mundijalu!

Podeli vest

Trener Čikago Fajera Veljko Paunović još jednom je poručio da nije pregovarao sa Fudbalskim savezom Srbije o mestu selektora, štaviše, da ga niko nije ni zvao tim povodom

 

 

On je naglasio da je u Beogradu bio privatnim povodom, a ne zbog pregovora sa čelnicima FSS oko preuzimanja reprezentacije.

- Nikada sa mnom niko nije kontaktirao, niti sam ja nekoga zvao tim povodom, a uz to imam i važeći ugovor sa klubom. Tačno je da sam bio u Beogradu, da sam tamo pratio i fudbalska dešavanja, ali ne zbog reprezentacije. Ja sam posvećen onome što trenutno radim, pa tako i sada, sva moja pažnja usmerena je na Fajer sa kojim imam ugovor - rekao je Paunović za Blic.

On nije odbacio mogućnost da u narednim godinama sedne na klupu "orlova" i pokuša da napravi nešto slično uspehu sa "orlićima", sa kojima je postao prvak sveta.

- Radeći ovaj posao neizbežne su promene, i očekujem još dosta lepih stvari, zašto da ne, i jednom možda da se okupim sa mojim “orlićima” kao što smo 2015. na Novom Zelandu osvojili svetsku titulu - dodao je Paunović.

Mladi srpski stručnjak je poručio da je krajnje vreme da Srbija pokuša da napravi neki konkretan rezultat na Mundijalu, a ne samo da ode da bi učestvovala i predstavila svoje igrače.

Konačno je došlo vreme da prekinemo više da pričamo o afirmaciji igrača i predstavljanju našeg stila i mentaliteta, hajde sada da se baziramo na nešto konkretno, na neki rezultat i na svetskom nivou. Sam plasman na Svetsko prvenstvo svakako jeste sjajan uspeh - istakao je Paunović, koji će i sledeće sezone predvoditi Čikago Fajerse.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laufer

pre 6 godina

Ovi iz FSS otpisali Pauna a nisu ni razgovarali sa covekom.On je daleko najbolje resenje za buducnost naseg fudbala.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija