• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

12.11.2017

08:51

NI PIKSI, NI VELJKO! FSS blizu odluke, evo ko će biti novi selektor Srbije!

Fudbal

NI PIKSI, NI VELJKO! FSS blizu odluke, evo ko će biti novi selektor Srbije!

Podeli vest

Veljko Paunović i Dragan Stojković Piksi neće da vode Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali hoće Mladen Krstajić

Kako prenose Novosti Mladen Krstajić, koji je nakon odlaska Slavoljuba Muslina postavljen na mesto vršioca dužnosti, po svemu sudeći će selektorsku funkciju obavljati i u Rusiji. Dragan Stojković je definitivno odustao od "orlova" nakon što je produžio višemilionski ugovor sa Gvangžuom, a bio je glavni adut Fudbalskog saveza Srbije, pa će Mladen Krstajić, ukoliko ne dođe do nekog veleobrta ostati na funkciji selektora Srbije. 

Mladen Krstajiće će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta

Inače, Krstajić je bio prvi pik predsednika FSS, kako prenose Novosti. Odmah pošto su FSS i Slavoljub Muslin prekinuli saradnju, predsednik Slaviša Kokeza je kao svog "prvog pika" na selektorskoj klupi predložio Mladena Krstajića.

Prvi čovek FSS veruje u Krstajića jer je odan fudbalskoj federaciji, ima bogato internacionalno iskustvo kao igrač, sa idealnim ocenama prolazi ispite za sve trenerske licence, stekao je od maja 2016. godine sjajno iskustvo uz Muslina i njegov stručni štab. Ono što je možda i najvažnije, igrači ga vole, jer ima poseban odnos prema njima.

Takođe,  FSS bi dovođenjem nekog zvučnijeg imena potrošio  značajna sredstva, a već na prijateljskoj utakmici u Kini pre dva dana se videlo da Krstajić može sa podmlađenim "orlovima", ali i da oni očigledno mogu sa njim, pa je izgleda potvraga za selektorom završena.


PIKSI PRELOMIO! DRAGAN STOJKOVIĆ ODJAVIO SRBIJU: Odlučio sam, neću biti selektor!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Предлажем себе за селектора...!? Знам и ... - Руски...!! Учио сам у школи...!! Знам и да читам, и да пишем... - са обе руке....!!

AS

pre 6 godina

JA TAKŽE PANJIMAJU PO RUSSKI. MOGU LI DA BUDEM POMOĆNIK? U POLA PLATE. POLA TEBI POLA MENI.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Та и Марко Краљевић је "пола пио, пола Шарцу даво* ", па што не би и ја...?! Ваша "примамљива "понуда.... - Прихвата се....!!

AS

pre 6 godina

VOLIM KAD SE NEKO I NA SVOJ RAČUN NAŠALI. DOGOVOR JE NAPRAVLJEN. DAJEM TI POLA.

Milance

pre 6 godina

Odmah najuriti i malog kokezu i malog krstajica zbog udruzivanja i rusenja fudbala kod nas.Neka mi neko kaze koga je ovaj malisa trenirao i gde je postigao uspeh,da bi mogao da bude selektor.Bruka,bruka i skandal.

cccc

pre 6 godina

Malog Kokezu može ali Krstajiće koji je bio jedan od naših najboljih odbrambenih igrača ostavi na miru. Ja mislim da tebi jedino smeta što je Krstajić srbin iz Bosne.

Zozon

pre 6 godina

Nama je potreban selektor a ne odbrambeni igrač.

trener

pre 6 godina

A koga su Santrač i Petko, pardon Šestko trenirali?

Lala iz Banata

pre 6 godina

Може...! Ако долази из.... - Беча....!!

Rade

pre 6 godina

Kad moже Крстајић онда рачунајте на мене ништа нисам лошији. Све је то смислио Славиша Кокеза. Дајте му кормило ФСС ако желите да нам репрезентацију воде аналфабете и незналице.

Bl

pre 6 godina

Kokezi i menadzerima treba selektor koji ce da radi onako kako mu se kaze... A Krleta ce samo iskoristiti. Sramota u kakvoj situaciji smo se nasli.

Dzoni

pre 6 godina

Hoćemo limenog,peticija za limenog..dragggaanneee....

rivelinjo

pre 6 godina

Ljudi trebate biti razumni,dopustili su da se Srbija takmici .Kada ce ponovo pustiti Srbiju na jedno veliko takmicenje,normalno menadzeri su vrlo nervozni da pokazu svoje pulene,umesto da se bore da imaju jaku reprezentaciju i dobre rezultate, koja ce svojim ugledom da prodaje ostale igrace.

milan

pre 6 godina

los potez,nece daleko dogurati mora da ih vodi profesionalac

roki

pre 6 godina

ima jos iskusnih trenera ,,a mladenu preporucujem mladenovac gde je u radnickom poceo svoju uspesnu karijeru trenera sekularac ,,a moja malenkost bio desni bek,,,

Car

pre 6 godina

Ponavlja se situacija kao i sa Radovanom Curcicem kome je jedina preporuka bila sto je bio trener Javora iz Ivanjice,za koga je takodje Tole govorio da ima apsolutnu podrsku FSS.

Mile

pre 6 godina

Onim splavarima i ne treba selektor.Ima da im razvale bulje na prvenstvu argentinci,nemci,brazilci......

Mico

pre 6 godina

Verovatno i najbolje resenje . Mislim da je Paunovic isto dobar , ali treba dati Krstajicu sada sansu . Dosta vise pravljenja lose atmosfere idemo u Rusiju . Zivela Srbija

Krcun ubio vise Srba nego svi

pre 6 godina

"Stručnim komentatorima" crveno bele boje,tzv delijama,najveći problem predstavlja to što je Krle bio u Partizanu a njegov ljudski i sportski kvalitet nije ni bitan ha,ha,ha Pitam se ko im računa anti bot pitanja?!Pametnom dosta!

zorkin

pre 6 godina

Obavezno poveati Svilara i Emila Rockova . Mladi a vrlo perspektivni . Drugima dzaba "iskustvo"

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija