• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.11.2017

16:47

"ORLOVI" UZ KRSTAJIĆA! Obradović: Puna podrška, na nama je da se prilagodimo!

Fudbal

"ORLOVI" UZ KRSTAJIĆA! Obradović: Puna podrška, na nama je da se prilagodimo!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Ivan Obradović rekao je da Južna Koreja ima dobre igrače i dodao da njegova ekipa neće imati problema ako bude imala pristup kao da je kvalifikaciona, a ne prijateljska utakmica

- Imaju zaista dobre igrači, prva zvezda im je Son iz Totenhema. Sećam se da smo 2011. izgubili sa 2:1. Igraju dosta visoko, imaju dobar presing, veoma su uporni. Neće nam dakle biti lako, ali ukoliko budemo imali pristup kao da je u pitanju kvalifikaciona utakmica, onda neće biti problema - rekao je Obradović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija je u petak pobedila Kinu u Guangdžouu sa 2:0, a u utorak od 12 časova je očekuje novi prijateljski meč protiv Južne Koreje.

Krstajića poznajemo, ja sam čak igrao sa njim u Partizanu. Puna podrška njemu, a na nama je da se se prilagodimo svim zahtevima

Ivan Obradović, reprezentativac

- Imao sam već ranije iskustvo kod selektora Vladimira Petrovića sa ovako dalekih turneja, tada smo igrali protiv Južne Koreje i Australije, tako da sam znao šta nas očekuje. I za sada sve funkcioniše kako treba, odigrali smo dobro protiv Kine, izgledalo je sve jako ozbiljno, iako smo igrali u kombinovanom sastavu sa dosta mladih igrača. I drago mi je da smo pobedili - istakao je levi bek. 

On je naglasio da ekipa dobro funkcioniše.

- Istina, promenilo se mnogo toga, ranije je to 'stariji - mlađi' bilo izraženije, sada smo svi isti, na istoj talasnoj dužnosti. Dobar je odnos a to je najvažnije. Vidi se poštovanje od strane mlađih igrača, a mi smo tu da im svojim iskustvom, a mnogi od nas su tu skoro deset godina, pomognemo kako bi se brzo i lako uklopili. Momci su jako korektni, sve prihvataju, vidi se njihova velika želja da napreduju u svakom smislu - poručio je Obradović.

"Orlovi" su pod vođstvom vršioca Dužnosti selektora Mladena Krstajića promenili sistem igre.

- Nije nam nepoznat. Većina igrača igra u svojim klubovima u tom sistemu 4-3-3 ili kada se branimo 4-5-1. Osećam se veoma konforno u tom sistemu,tako da to nije nešto novo za nas. Fudbal je brza igra, zahteva brzo prilagođavanje. A s druge strane Krstajića poznajemo, ja sam čak igrao sa njim u Partizanu. I u reprezentaciji kada sam debitovao bio je uz mene. Puna podrška njemu, a na nama je da se se prilagodimo svim zahtevima - zaključio je Obradović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gogi11

pre 6 godina

Čuj ovog haha "ako imamo pristup kao da je kvalifikaciona" misli čovek kao protiv Austrije u Beču haha. Podrška Krstaicu pa normalo svaki ozbilhniji trener ne bi 80 posto vas ni zvao...n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija