• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2017

00:13

(VIDEO) HIT PRIČA IZ SVLAČIONICE JUNAJTEDA! Otkriveno šta je Ferguson rekao Kantoni posle kung-fu udarca!

Fudbal

(VIDEO) HIT PRIČA IZ SVLAČIONICE JUNAJTEDA! Otkriveno šta je Ferguson rekao Kantoni posle kung-fu udarca!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Li Šarp otkrio je detalje iz svlačionice posle utakmice na kojoj je Erik Kantona udario navijača

Ovih dana je u centru pažnje Patris Evra, koji je nasrnuo na navijača svog kluba zbog čega je suspendvan na sedam meseci.

Scena u kojoj defanzivac Marseja nogom šutira u glavu navijača je poput "flešbeka" delovala i ljubitelje širom fudbala podsetila na ono što je Erik Kantona uradio na utakmici protiv Kristal Palasa.

Od tada je prošlo 22 godine, a mi tek sada saznajemo kako je reagovao menadžer Aleks Ferguson i šta je rekao Kantoni u svlačionici posle utakmice.

Ferguson je bio poznat po tome što se nije ustručavao da napadne svoje igrače, očita im bukvicu, pa čak ih i gađa kopačkom, što se desilo Dejvidu Bekamu.

Škot je bio sve samo ne miran i povučen tip menadžera, ali i kantona je bio sve samo ne običan fudbaler.

- Sedimo u svlačionici pognutih glava, Ferguson ulazi besan kao ris. Zalupio je vratima, skinuo jaknu i zasukao rukave. Para mu je izlazila iz ušiju, na ustima pena - počeo je priču Šarp i nastavio:

- Sve je letelo po svlačionici, svi smo bili prekriveni sendvičima... Pogledamo jedan drugog i mislimo: "Je*ote, Kantona je sad gotov" - rekao je Šarp.

Međutim tada je usledilo nešto čemu se niko nije nadao. 

- I počeo je Ferguson: "Je*eni Pallistere, ne znaš da igraš glavom, ne znaš da uklizaš... Inse, gde si ti je*ote bio?! Šarpi, pa moja baba trči brže od tebe! Svi ste vi je*ena sramota! Sutra ću vas uništiti na treningu. I da, Kantona, sine, ne možeš ići okolo i raditi onakve stvari". Rekao mu je u potpuno drugačijem, daleko mirnijem tonu - ispričao je Šarp, koji danas radi kao fudbalski analitičar na Ostrvu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija