• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2017

10:47

(VIDEO) TO MOŽE SAMO FUDBAL! Omladinci iz Katara jači i od sudijske nepravde!

Fudbal

(VIDEO) TO MOŽE SAMO FUDBAL! Omladinci iz Katara jači i od sudijske nepravde!

Podeli vest

Omladinska reprezentacija Katara plasirala se na prvenstvo Azije na neverovatan način, uprkos sudijskoj nepravdi, koja je umalo koštala velikog uspeha

Direktnu borbu za plasman na prvenstvo kontinenta vodili su Katar i Irak, a kako je meč završen nerešeno - 1:1, odlučivali su penali.

Kada je golman Katara odbranio jedanaesterac, nastalo je neopisivo slavlje, a posle nekoliko sekundi - šok! Sudija je odlučio da se penal ponovi, pošto se golman kretao po liniji.

Protestovali su šokirani dečaci, da bi nagrabusio - golman. Dobio je žuti karton, to mu je bio drugi, odnosno crveni, pa je odlučujući penal morao da brani neki igrač.

Rukavice je uzeo kapiten ekipe, stao pred mrežu i - odbranio! Slavlje je moglo da počne! Ponovo...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija