• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.11.2017

20:30

DA SE LJAJIĆ PITA: Krstajića za selektora Srbije!

Fudbal

DA SE LJAJIĆ PITA: Krstajića za selektora Srbije!

Podeli vest

Odličnu partiju na pripremnim mečevima fudbalske reprezentacije Srbije za Mundijal u Rusiji pružio je Adem Ljajić

Fudbaler Torina je i protiv Kine (2:0) i Južne Koreje (1:1) bio strelac i tako je pokazao da se nalazi u odličnoj formi.

- Bila je ovo odlična turneja. Atmosfera je bila na vrhunskom nivou, što se moglo videti i po svemu što smo prikazali u ove dve utakmice - rekao je Ljajić.

On se osvrnuo i na saradnju sa vršiocem dužnosti selektora "orlova" Mladenom Krstajićem.

- Hvala selektoru Krstajiću za sve što je uradio za nas od početka priprema za azijsku turneju. Bilo je očigledno da se odlično radilo. Nije na meni da se mešam u politiku Saveza, ali lično ne bih imao ništa protiv da sa Krstajićem kao selektorom idemo na Svetsko prvenstvo - zaključio je Adem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZEMA

pre 6 godina

Bravo momci, tako se dokazuje da su priče o "vekovnom" uvođenju mladih igrača u reprezentaciju alibi za nesposobne.

ZVRLE

pre 6 godina

Ko god da je mislio da je Koreja nižerazredna ekipa (kai i Kina) taj se prevario. Momci su odigrali obe utakmice za respekt.

ZOKI

pre 6 godina

Oseća se "hemija" među Orlićima i to je ono što raduje.

ZAHARIJE

pre 6 godina

I ako je VD selektora Krstajić je pokazao (bez obzira na to što su prijateljske utakmice) da može da se nosi sa zadatkom i pritiskom.

ZVINKO

pre 6 godina

Da li bi ja ovde nešto menjao? NE, samo napred !

ZVONKO

pre 6 godina

Sve u svemi kada se pogleda ukupna igra (ne samo rezultat) puno smo dobili u sredini terena. Sad Mitrović i Prijović mogu da budu zasuti upotrebljivim loptama sa svih strana. Međutim odbrana, to je ono što i dalje škripi. Možda osustvo Kolarova u ovoj utakmici...

ZORAN

pre 6 godina

Bane je odigrao 100-ti meč, iskreno mislim da je dovoljno. Slažem se sa onima koji misle da zadnju liniju treba pojačati.

ZEVZEK

pre 6 godina

Ima onih situacija koje vidite na terenu, koje možda nisu produktivne nekim završnim pasom ili šutom na gol ali se jasno vidi da je jedna nova generacija potpuno stasala da preuzme svoju ulogu u reprezentativnom fudbalu

ZVRK

pre 6 godina

Hrabro od Krstajića i baš iznenađujuće dobro vođenje tima.

ZLI

pre 6 godina

Bio sam skeptk kada je Krstajić u pitanju i potpuno siguran da će zbog svega što se dešava oko reprezentacije i pisanja o FSS igrati na rezultat u ovim prijateljskim utakmicama. Pogrešio sam, pokazao je da zna kako da ukompunuje mladost i iskustvo. Bravo!

ZORO

pre 6 godina

Sve ovo počinje da ima i te kako smisla, ovo je stil igre koji želi da gleda nacija. Nije problem ako se ovako igra i ako se izgubi utakmica. Sve pohvale za Mladena.

ZORAJA

pre 6 godina

Krstajić da bude selektor. Poznaje i Orlove i Orliće i pokazao je da ima smisla za koncept igre koji odgovara skoro svakom igraču koji je igrao u ove dve utakmice.

ZULU

pre 6 godina

Hrabre sreća prati ,a one koji znaju šta hoće teško da može išta da zaustavi. Bravo za poteze FSS-a sad su mnogima zapušili usta.

ZVEZDAN

pre 6 godina

Krstajić iznenađenje! Pozitivno iznenađenje, možda i najveće u ove dve utakmice.

ZIJAH

pre 6 godina

Sada samo treba uhvatiti kontinuitet. Izabrati selektora (i ako nemam ništa protiv da Krstajić bude promovisan) pa na Svetsko prvenstvo.

ZVONE

pre 6 godina

Dobre igre, dobro vođenje, dobra provera, još samo da se nastavi sa takvim radom i rezultat će doći. Sad da li na predstojećem svetskom ili sledećem evropskom, nije bitno.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija