• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2017

10:28

GRUPA "SMRTI" ILI "LAKA" GRUPA, PITANJE JE SAD! Evo ko sve preti Srbiji - kocka će biti bačena 1. decembra!

Fudbal

GRUPA "SMRTI" ILI "LAKA" GRUPA, PITANJE JE SAD! Evo ko sve preti Srbiji - kocka će biti bačena 1. decembra!

Podeli vest

Dok čekamo žreb za Svetsko prvenstvo, koji je zakazan za 1. decembar, imamo slobodu da reprezentaciju Srbije smestimo u grupu koja bi možda bila najlaška za "orlove", ali i onu koja je za izbegavanje - grupu smrti

Posle plasmana Perua na Mundijal poznata su sva 32 tima koja će naredne godine u Rusiji igrati na planetarnoj smotri fudbala.

Novi Zeland nije uspeo da napravi iznenađenje i eliminiše Peruance, tako da je naša selekcija ostala u četvrtom, poslednjem šeširu pred žreb.

Neće biti lako "orlovima" u Rusiji, to je sigurno, ali bi sreća mogla da ima veliku ulogu u tome koliko će Dušanu Tadiću i drugovima biti teško na Mundijalu.

Sastavi šešira su sledeći:

PRVI ŠEŠIR: Rusija, Nemačka, Brazil, Portugalija, Argentina, Belgija, Poljska, Francuska.
DRUGI ŠEŠIR:
 Španija, Peru, Švajcarska, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Hrvatska.
TREĆI ŠEŠIR: Danska, Island, Kostarika, Švedska, Tunis, Egipat, Senegal, Iran.
ČETVRTI ŠEŠIR: SRBIJA
, Nigerija, Australija, Japan, Maroko, Panama, Južna Koreja, Saudi Arabija.

 

 

I sad kreću dobro poznate priče, "kada bismo bili sa njima u grupi, sigurno bismo prošli" ili one "samoe ne sa njima"...

Nema dileme da će se na Mundijalu naći neka "grupa smrti", a nama samo ostaje da se nadamo da nam se to neće dogoditi u Rusiji, kao što je to bio slučaj u Nemačkoj 2006. godine, kada smo igrali sa Holandijom, Argentinom i Obalom Slonovače. I svi znamo kako smo prošli.

E sad, ima nekoliko opcija za "grupu smrti" naredne godine:

- Brazil, Španija, Senegal, SRBIJA.
- Argentina, Španija, Egipat, SRBIJA.
- Brazil (Argentina), Hrvatska, Senegal (Egipat), SRBIJA.
- Nemačka (Francuska), Urugvaj (Kolumbija), Senegal, SRBIJA.

Takođe, ima nekoliko varijanti i za grupu u kojoj bi "orlovi" i te kako imali šansu da prođu dalje:

- Poljska, Peru, Iran, SRBIJA.
- Poljska, Meksiko, Iran, SRBIJA.
- Rusija, Peru (Meksiko), Iran, SRBIJA.
- Rusija, Meksiko (Peru), Kostarika, SRBIJA.

Šta vi mislite, koja je najteža, a koja najlakša grupa za "orlove"?

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

Nema lakse ili teze, svi fudbaleri igraju delimicno u jakim internacijonalnim klubovima.\nSrbija treba da igra brze pasove, preko bokova i niposto umrtviti loptu, to je recept ako hocemo da ista osvojimo.

thepura2

pre 6 godina

Opet ista kuknjava kao i obicno.Pa mi nemamo Reprezentaciju od kako je Antic otisao ovo je bilo slucajno sto smo bili prvi u Grupi zbog Kiksova drugih Timova.Mi toliko Zvezde imamo u nasem Fudbalu samo na Papiru a kad treba da se Igra nema Ih nigde.Ali posto nesastavlja Trener TIM koji ce igrati nego drugi treba biti zadovojlan sto Uopste idemo na Mundijal.Mi koja smo Nacija bila Poznatih 10-ke (Piksi i Ostali) sada nemamo nijednog takvog Igraca a Sredina Terena je Pola dobijene Utakmice ja Licno bih Zeleo Nemacku,Argentinu,i Nigeriju u Grupi pa sta bude neka bude bitno da smo Dobili od Fife preko 10 Milona Evra kako razmislja nas FSS.

Sale

pre 6 godina

Poljska, Peru, Iran, Srbija - pa da umermo od dosade

sele

pre 6 godina

ako dobro razmislimo za nas je najbolje iz prve grupe dobiti evropsku ekipu tako da imamo onda realno sanse da prodjemo ako dobijemo brazil ili argentinu sto ce najverovatnije tako biti jer ce nas ostaviti zadnje za izvlacenje nesto slicno ce biti kao u nemackoj 2006 ista situacija kao sada znaci opet grupa smrti i to je to idemo kao turisti\n

delija74

pre 6 godina

Ajde ako mora neka Bude u Grupi Belgija, Urugay i Senegal !!!! Sve ostalo je nemogucna misija !!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17