• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2017

20:49

BLAM ITALIJANA! Azuri pre baraža rezervisali hotel u Rusiji!

Fudbal

BLAM ITALIJANA! Azuri pre baraža rezervisali hotel u Rusiji!

Podeli vest

Fudbalski savez Italije doživeo je tešku blamažu, pošto su mediji otkrili da je rezervisao hotel u Rusiji pre nego što je odigran baraž za Svetsko prvenstvo, u kojem su azuri izgubili od Švedske i ostali bez mesta na Mundijalu

 

 

Blam Italijana otkrili su - Danci. Predsednik fudbalskog saveza te skandinavske zemlje je pričao o problemima sa kojim se suočava da pronađe smeštaj za reprezentaciju na Mundijalu, jer su velike selekcije odavno zakupile svoja mesta.

- Moramo što pre da vidimo šta da radimo i da li možemo da imamo koristi od hotela koji su Italijani bili rezervisali. Postoji velika razlika između ovoga što vole Italijani i Danci, ali ako nam se ponudi jeftinija varijanta, zašto da ne preuzmemo njihovu rezervaciju - rekao je Klaus Breton-Majer.

Italijani prvi put još od 1958. godine neće igrati na Svetskom prvenstvu u fudbalu i bura oko tog debakla se još ne stišava. A, Danci su samo dodali ulje na vatru...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija