• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

18.11.2017

14:07

PRIJOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Samo me žena videla bez gaća! Kraj karijere u Srbiji, ali ne u Zvezdi ili Partizanu!

Fudbal

PRIJOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Samo me žena videla bez gaća! Kraj karijere u Srbiji, ali ne u Zvezdi ili Partizanu!

Podeli vest

Bliži se žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a Aleksandar Prijović nema dilemu - "orlovi" idu u naredni krug. Otkrio je napadač Srbije da živi za golove, da je besan kada promaši šansu, ali i šta mu žena kaže što je postao seks simbol Srbije

Ne bi napadač imao ništa protiv toga da na Mundijalu budemo u grupi sa Nemačkom i Kolumbijom, kao u Italiji 1990. 

Gde bih se sećao, tada sam rođen. Neka i sada bude tako, samo da prođemo grupu. Nisu bitni rivali. Veoma sam ambiciozan i uvek idem na pobedu. Tako će biti i u Rusiji. Ako mene pitate, biće po 3:0 u svakoj utakmici. Sa skorom 9:0 idemo u nokaut fazu - kazao je u intervjuu za Mondo Aleksandar Prijović.

Ne zaboravlja bivšeg selektora Slavoljuba Muslina, a kaže da igrači Mladena Krstajića gledaju kao novog selektora.  - Ja sam se, lično, oprostio porukom i preko novina. Evo i sada, dugujem mu ogromnu zahvalnost na ukazanoj šansi. Ok, mene je Savez pozvao u reprezentaciju, ali na Muslinovo insistiranje. Hvala mu do neba što nas je odveo u Rusiju. Krstajić se sjajno snašao. Mi na njega gledamo kao na našeg selektora. Jeste mlad, ali ima vrhunsku igračku karijeru. Lako nam je objasnio zahteve igre u novom sistemu. Iako je bio defanzivac, forsira napadački fudbal što nama u špicu ide na ruku. Ipak, mečevi se dobijaju i jakom odbranom.

Nije ni svestan da je posle gola Gruziji postao seks-simbol u Srbiji.

Porok - kocka!U Engleskoj je kaže Aleksandar Prijović krenuo lošim putem, kockao se, ali bio je mlad, naučio je lekciju.
- Imao sam 18 godina, završi se trening i svi stariji igrači odu svojim kućama. Šta ću ja onako usamljen? I onda mi ta glupost padne na pamet. Srećom, nisam tada puno zarađivao, pa nisam ni imao šta da prokockam. Generalno, fudbaleri u Engleskoj imaju problema sa depresijom i porocima. Zato se i otvaraju razni instituti za pomoć onima koji završe na stranputici. Naučio sam lekciju i već sada razmišljam šta ću posle fudbala. Imamo porodičnu firmu koja nema veze sa sportom. Biće sve spremno i razrađeno kada odem u fudbalsku penziju.

- Ne smeta mi. Žena razume i ne dajem joj povoda za ljubomoru. Ona je jedina koja me je videla i bez majice i bez gaća. Suprugu sam upoznao sa 20 godina i odmah sam shvatio da je to to. Igrao sam tada u Švajcarskoj i bila je to ljubav na daljinu. Veoma teško, imajući u vidu moju ljubomoru. Kasnije se doselila kod mene i postala još ljubomornija. Mnogo se volimo i to je najvažnije. Ja sam živi dokaz da ljubav na prvi pogled ne postoji samo u bajkama.

Igrači sanjaju da zaigraju za Zvezdu ili Partizan, ali ne i napadač PAOK-a.

Voleo bih da karijeru završim u Srbiji. Zvezda ili Partizan? Ne. FAP Priboj.

Priznaje Prijović, poludi kada promaši šansu. 

Srećom protiv Gruzije nije bilo prostora za promašaje, samo za taj zlatni gol. Kada tako uđe iz prve, ništa lepše. Jedna šansa, gol i gotov posao. Zategao sam nogu, to je taj 'killer instinkt'. Davao sam i ranije slične golove. U finalu poljskog kupa protiv Leha, takođe  pobedonosni. Volim kada golman krene na prvu, ja je bocnem i samo joj promenim pravac. Iznenadim i golmana i sebe. Besan sam i kada dobijem pet ili deset minuta vremena da provedem na terenu. Meni kao špicu je neophodno bar 20-25. Kao protiv Velsa i Gruzije. Mrzim i kada uđem, a sve rešeno. Kao sa Moldavijom. Vodimo 3:0 i cela ekipa čeka kraj, ne žele više da se umaraju. Ja da izgorim, krenem u presing, ali nemam podršku. Uvek sam željan gola, bez obzira na to da li igram od starta ili sam ušao sa klupe. Ako je 9:0, daj da bude i 10 - jasan je napadač Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija