• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2017

12:58

FILMSKA PREVARA U MILANU! Kinez koji je kupio "rosonere" niti je milijarder, niti je iko čuo za njega!

Fudbal

FILMSKA PREVARA U MILANU! Kinez koji je kupio "rosonere" niti je milijarder, niti je iko čuo za njega!

Podeli vest

Filmska priča za nevericu u Milanu! Kinez Li Jonhon, koji je za 750 miliona evra kupio "rosonere" pre godinu i po dana, nije nikakav milijarder, već najobičniji - prevarant

Kako je razotkrio Njujork Tajms, Li Jonhon, koji je se predstavljao kao prebogati kineski biznismen, vlasnik lanca rudnika, najobičniji je prevarant, koji je novac za kupovinu Milana pozajmio od jednog američkog investicionog fonda.

I ako u narednih godinu dana Jonhon ne vrati taj novac Amerikancima, oni će postati vlasnici velikana sa "San Sira".

Sumnja oko pravog identiteta kineskog "bogataša" je počela da se pojavljuje kada njegovog imena nije bilo na listi 400 najbogatijih stanovnika te zemlje. 

Istragom je utvrđeno da u Kini gotovo niko nije ni čuo za Li Jonhona, a da rudnici koje je predstavljao kao svoje vlasništvo - nisu njegovi.

Njegove poslovne prostorije u Kini su prazne, jer nije platio najam, a na poslovni broj telefona, na koji se vodi njegova "kompanija", javlja se nepoznata žena, koja kaže da sa Lijem nema ništa.

Dalje je otkriveno da Jonhon potiče iz porodice prevaranata, njegovi otac i brat su u zatvoru jer su od raznih kompanija prevarama ukrali 57 miliona evra.

Dakle, Milan broji teške dane, a pravo je pitanje kako će se sve ovo završiti...           




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija