• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

26.11.2017

08:37

VIKTORIJA LOPIRJEVA, AMBASADORKA SP U RUSIJI, ZA INFORMER: Obožavam Srbe, san mi je da dođem na derbi!

Fudbal

VIKTORIJA LOPIRJEVA, AMBASADORKA SP U RUSIJI, ZA INFORMER: Obožavam Srbe, san mi je da dođem na derbi!

Podeli vest

Veoma sam naklonjena Srbiji i srpskom narodu i drago mi je što ćete učestvovati na Svetskom prvenstvu u mojoj zemlji, istakla je u intervjuu za Informer Viktorija Lopirjeva, ambasadorka Mundijala u Rusiji 2018. godine

Lepa Ruskinja kaže da često dolazi u našu zemlju i da ima veliku želju da prisustvuje večitom derbiju.

Osim što je zaštitno lice Mundijala, Lopirjeva je bila izabrana za mis Rusije 2003. godine. Bila je i manekenka, glumica i voditeljka i veoma je popularna u domovini.

Da li ste nekada bili u Srbiji? 

Divim se Novaku Prošle godine ste podelili sliku sa teniserom Novakom Đokovićem na društvenim mrežama. Kakvo je vaše mišljenje o srpskom asu?
Novaka Đokovića sam upoznala preko zajedničkih prijatelja. Srpski mediji su uzeli sliku koju sam objavila i malo izvukli iz konteksta celu situaciju. Divim mu se kao osobi, teniskom igraču i sportisti.

- Bila sam mnogo puta u vašoj zemlji. Moja najbolja drugarica Teodora je Srpkinja i ona mi je kao sestra. Veoma sam naklonjena vašoj zemlji i narodu. 

Poznajete li najveće srpske klubove, da li ste čuli za Zvezdu i Partizan?

- Naravno da znam za Zvezdu i Partizan. Čula sam da je "večiti derbi" spektakularan i da je rivalstvo između navijača ova dva kluba veoma jako. San mi je da prisustvujem tom meču.

Koliko poznajete igrače iz srpske reprezentacije?

- Znam za Nemanju Matića iz srpskog nacionalnog tima, koji igra za Mančester junajted. On je odličan vezni igrač, pravi lider.

Ko je vaš omiljeni igrač iz naše zemlje?

- Najbolji igrač u istoriji srpskog fudbala je definitivno bivši igrač Crvene zvezde i legenda reprezentacije Dragan Džajić. Možda je on starija generacija, ali njegovo ime i dalje živi u Evropi.

viktorija

Postoji šansa da Rusija i Srbija budu u istoj grupi na Mundijalu, da li biste voleli takav scenario?

- Žreb je za nekoliko dana. Videćemo šta će sudbina odlučiti.

Zahvalna sam Putinu Znate li da je predsednik Rusije Vladimir Putin jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji?
I ja veoma poštujem predsednika Rusije Vladimira Putina. Zahvalna sam mu za sve što je uradio za našu zemlju.

Koliko vam znači to što ste ambasador Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine?

- Uloga FIFA ambasadora za Rusiju za mene je velika čast. Veoma sam ponosna. Uložila sam sve napore kako bih doprinela razvoju i popularizaciji fudbala, divne igre koja ujedinjuje milione ljudi širom sveta. Oduševljena sam što je Rusija domaćin Svetskog prvenstva, ovde smo svi ludi za fudbalom.

Šta mislite, ko će biti prvak sveta?

- Nemoguće je sad prognozirati ko će osvojiti Mundijal. Tokom kvalifikacija bilo je velikih iznenađenja. I to ne mislim samo zbog Islanda, koji je najmanja nacija koja se ikad kvalifikovala za SP. Za mene se računa samo lepota i kvalitet igre, a pobediće najbolji .

viktorija
viktorija1vkontakt



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17