• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

01.12.2017

11:45

BAMBI BI PROTIV BRAĆE RUSA! Tošić: Nikoga se ne plašimo, ali dajte "baćuške"!

Fudbal

BAMBI BI PROTIV BRAĆE RUSA! Tošić: Nikoga se ne plašimo, ali dajte "baćuške"!

Podeli vest

Fudbaler Partizana i srpski reprezentativac Zoran Tošić istakao je da bi iz prvog šešira voleo selekciju Rusije, ali i da se "orlovi" neće uplašiti nijednog rivala

Krilni napadač je najveći deo karijere proveo u moskovskom CSKA i odlično je upoznat sa kvalitetima domaćina Mundijala.

- Voleo bih da iz prvog šešira izbučemo Rusiju! Jesu domaćini, ali bi oni bili za nas veoma dobar rival. Odlično ih poznajemo, kao i oni nas i bila bi to prava, muška utakmica - rekao je Tošić za Alo i dodao:

- Napravili su finu ekipu, igrali su prijateljske utakmice sa Španijom, Argentinom, ozbiljno su se spremali za Mundijal. Naravno, to su samo želje, koga god da dobijemo, neće biti lako jer sve ekipe koje su tamo imaju kvalitet. Nikoga ne može niti smete da potcenite - istakao je fudbaler Partizana.

On je potom otkrio i koga ne bi voleo da dobije u grupnoj fazi.

- Uvek je bolje kada te pogleda žreb, jer imaš veće šanse za prolaz kada dobiješ lekšeg rivala. Videćemo šta će sudbina da nam da. Brazil, Španija, Nemačka - pa ko bi voleo sa njima da igra na startu šampionata? Niko! Najopasnije ekipe sa dobrim šansama da konkurišu za najviši plasman.

Krilni fudbaler je naglasio i da se "orlovi" nikoga neće uplašiti.

- Ko god da nam dođe, ne bojimo se. Naša najveća snaga je kolektiv koji nas je doveo do Svetskog prvenstva. To je naš najveći adut i niko ne bi smeo da nas potceni - zaključio je Tošić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija