• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2017

13:08

(ŠOK VIDEO) RAZBIJENE GLAVE, KRV "DO KOLENA"! Sudije u Argentini preživele horor!

Fudbal

(ŠOK VIDEO) RAZBIJENE GLAVE, KRV "DO KOLENA"! Sudije u Argentini preživele horor!

Podeli vest

Horor scene u Argentini! Arbitri su na jednoj utakmici u četvrtoj ligi dobili takve batine da su jedva ostali živi!

Upravo to su proživljavali argentinski glavni arbitar Bruno Amikoni i njegovi pomoćnici Maurisio Luna i Marselo Akosta.

Fotografije nakon što su pronašli spas u svlačionici, posekotine na glavi i pod prekriven krvlju, odaju dojam da su sudije preživele rat ili teroristički napad, a ne da su sudili fudbalsku utakmicu četvrte lige.

Independijente je kao gost pobedio Huventud sa 1:0, a onda je počela drama. Domaći navijači su preskočili zaštitnu ogradu i krenuli su na arbitre. Policije i redara nije bilo tako da su Amikoni, Luna i Akosta bili prepušteni sami sebi.

- Policije uopše nije bilo, a na stadionu je ukupno bilo 20 redara - rekao je glavni arbitar, koji je susret jedva držao pod kontrolom.

- Utakmica je bila jako teška, već u 10. minutu smo morali je nakratko prekinuti zbog bacanja petardi na teren. Potom sam igru zaustavio i u 22. minutu zbog baklji. U 45. je bačena i staklena flaša i postalo je vrlo opasno - ispričao je Amikoni.

Borba za život počela je na kraju, kada su glavni arbitar i njegovi pomoćnici preživeli horor. Domaći navijači koristili su noževe, palice i kamenje i bila je to zaista borba za spašavanje žive glave.

 - Najviše smo se brinuli zbog pomoćnika Lune. Kad je došao u svlačionicu povraćao je krv. Bili smo zaista preplašeni - rekao je Amikoni.

Nešto bolje je prošao drugi pomoćnik Marselo Akosta. On je na glavi dobio veliku posekotinu.

- Srećom, ta povreda ipak nije suviše opasna. Ja? Pao sam na travnjak pa me je tukao ko je stigao i gde je stigao. Ipak, nisam teže povređen - dodao je glavni sudija, koji je potom teško optužio domaći klub, odnosno  njegove čelnike.

- Nisu pustili lekare odmah, dugo je trebalo da nam ukažu pomoć. Sramota - poručio je Amikoni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija