• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ticodeporte.com

01.12.2017

18:55

NE PREDAJE SE KOSTARIKA! Ramirez: Ključna je utakmica sa SRBIJOM!

Fudbal

NE PREDAJE SE KOSTARIKA! Ramirez: Ključna je utakmica sa SRBIJOM!

Podeli vest

Ima i Kostarika svoju računicu posle žreba za grupe Svetskog prvenstva! Selektor ove srednjeameričke reprezentacije Oskar Ramirez ocenio je da će za njegov tim biti ključna prva utakmica - protiv Srbije

Kostarika će peti put u istoriji igrati na Mundijalu, na prošlom u Brazilu je prvi put prošla grupu, pa se nada da će taj uspeh ponoviti i u Rusiji, gde će joj pored Srbije rivali biti još i Brazil i Švajcarska.

- Grupa je jaka, a sva tri tima neguju stil pun kombinatorike, što mi se sviđa. Brazil je najjača ekipa u grupi, ali za nas je najvažnija prva utakmica, protiv Srbije, jer ona može da nam otvori put do osmine finala - istakao je Ramirez za kostarikanske medije.

On je rekao da ga grupa u velikoj meri podseća na sastav sa Mundijala u Italiji 1990. godine, kada je Kostarika debitovala na velikoj sceni.

- Imali smo i tada u grupi dve evropske reprezentacije (Škotsku i Švedsku) i obe smo pobedili i pored njih Brazil, od kojeg smo izgubili - podsetio je Ramirez.

Selektor Kostarike je rekao da njegova reprezentacija puca na visoko, pogotovo posle rezultata 2014. godine, kada je stigla do četvrtfinala, gde je ispala na penale od Holandije.

- Postavili smo pre tri godine visoke standarde i sada želimo da ih ponovo dostignemo. Kostarika voli velike izazove, takav je naš karakter - podvukao je Oskar Ramirez.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija