• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

02.12.2017

09:45

BRAZILCI POSLASTICA, SA NEMCIMA U OSMINI FINALA! Mitar prezadovoljan rivalima "orlova"!

Fudbal

BRAZILCI POSLASTICA, SA NEMCIMA U OSMINI FINALA! Mitar prezadovoljan rivalima "orlova"!

Podeli vest

Napadač Srbije i Njukasla Aleksandar Mitrović prezadovoljan je grupom u kojoj će Srbija igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji 

"Orlove" u grupnoj fazi takmičenja na Mundijalu čekaju mečevi sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilo.

– Bolje nije moglo da bude. Odlično! Prvo, raspored nam ide na ruku. Brazilci su nam ostali za kraj grupne faze, kao poslastica. Imamo priliku da mnoge stvari rešimo već u prva dva susreta. Drugo, Švajcarci i Kostarikanci zaslužuju maksimalno poštovanje, ali sa njima, u najmanju ruku, možemo ravnopravno da se nosimo - kazao je za Žurnal Mitrović. 

Kostarika je rival "orlovima" na startu takmičenja, potom sledi Švajcarska.

– Ne poznajem ekipu iz Srednje Amerike, nisam imao priliku da je gledam. Činjenica da se, ipak, plasirala na SP dovoljno je upozorenje za nas.  Trener Švajcarske je sa balkanskih prostora, Vladimir Petković, ukomponovao je odličnu ekipu, čiji kvalitet je dokazan i u kvalifikacijama za planetarnu fudbalsku smotru. Švajcarska je reprezentacija slična našem rivalu u trci za Rusiju – Austriji. Čvrsta i disciplinovana, pride i uigrana.

Ne želi da ide Mitrović "pred rudu", ali vidi Srbiju u osmini finala, sa Nemačkom.

– Naravno, ali ne bih pravio tako daleke planove. Taj duel izgleda kao logična prognoza, međutim, rano je da sada pravimo tako daleke planove. Iluzorno je da pričamo koliko bi veliki rezultat bio plasman među 16 najboljih na svetu i sad, kad nas je sreća pogledala na žrebu, moraćemo sve da učinimo da napravimo istorijski iskorak napred. Vreme je da ponovo usrećimo Srbiju – poručio je  Aleksandar Mitrović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Костарика ће да "одува" Бразилце...Бићемо ПРВИ У ГРУПИ...Идемо... - даље уз Божију Помоћ...и српски инат...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija