• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.12.2017

10:14

(VIDEO) KIKS STOJKOVIĆA SKUPO KOŠTAO PARTIZAN! Vojvodina u 86. ostavila crno-bele bez pobede u zavejanoj Humskoj!

Fudbal

(VIDEO) KIKS STOJKOVIĆA SKUPO KOŠTAO PARTIZAN! Vojvodina u 86. ostavila crno-bele bez pobede u zavejanoj Humskoj!

Podeli vest

Sneg koji je padao 90 minuta pokvario je derbi u Humskoj u 20. kolu Superlige, a Partizan i Vojvodina podelili su bodove - 1:1

Zoran Tošić doneo je prednost Partizanu u 48. minutu utakmice, ali je u 86. Kojašević sprečio poraz Novosađana nakon velike greške golmana crno-belih Stojkovića. Imali su šansu crno-beli da smanje zaostatak za lider Zvezdom na četiri boda, jer su crveno-beli remizirali protiv Bačke (2:2), ali su im Novosađani pokvarili planove, pa Zvezda ima 53, a šampion Srbije 47 na drugoj poziciji.

Takođe, Everton i strelac gola Tošić morali su meč da napuste pre vremena zbog povrede, videćemo da li će biti spremni za Dinamo u Ligi Evrope. 

Pokvario je sneg derbi u Humskoj u 20. kolu Superlige. Što se prvog poluvremena tiče i golmani su pored snega bili krivi što je na semaforu bilo 0:0. Imali su jedni i drugi nekoliko solidnih šansi, ali su na golu bili sigurni Rockov i Stojković. 

Najbolju šansu za crno-bele imao je Tavamba koji je glavom loptu poslao pored gola sa samo nekoliko metara. U solidnim šansama bio je i Tošić u nekoliko navrata, ali je Rockov bio siguran na golu. S druge strane, Novosađani su pretili preko Kojaševića i Kalezića, ali ili bi Stojković briljirao na golu crno-belih ili bi Novosađani loše odradili posao u završnici.
 
Brzo su ipak poveli crno-beli početkom drugog dela utakmice. Posle jedne akcije  koja nije mnogo obećavala nakon centaršuta Miletića lopta je nakon smušene reakcije odbrane Novosađana došla do Zorana Tošića  koji obišao golmana Rockova i doneo vođstvo crno-belima. 

U nastavku je Tavamba umalo duplirao vođstvo, ali je pogodio stativu. Novosađani su ipak uspeli da izbegnu poraz. U 86. minutu je kiksnuo golman Vladimir Stojković, ispustio je loptu, koja je došla do Kojaševića, koji je zatresao mrežu i postavio konačnih 1:1. 

POMEREN MEČ U HUMSKOJ! Partizan i Vojvodina od 16 časova na terenu!

PARTIZAN - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Strela: Tošić u 48. minutu za Partizan - Kojašević u 86. za Vojvodinu.

Stadion: Partizana. Sudija: Zoran Široki (Smederevo).

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja G. Miletić, Ostojić, Mitrović, Nemanja L. Miletić, Everton (od 33. Radin), Pantić, Tošić (od 51. Marjanović), Tavamba, Ožegović.

VOJVODINA: Rockov, Saničanin, Lakićević, Antić, Jovančić, Mesarović, Kojašević (od 89. Miloš), Vukasović, Kalezić, Veselinović, Mihajlović.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 93'. Krenuli su crno-beli u opsadu gola Novosađana, koji se za sada dobro brane.

- 90'. Igraće se još sedam minuta.

- 89'. Kojašević, strelac gola za Vojvodinu, izlazi iz igre, a ulazi Miloš.

- 86'. GOL! 1:1, Vojvodina je izjednačila! Stojković je jednom rukom pokušao da uhvati loptu, ali je ispustio, ona ipak došla do Kojaševića koji je sa zemlje ubacuje u mrežu.

- 82'. Pantić je šutirao snažno po sredini gola, ali neprecizno, lopta ide visoko preko gola.

- 81'. Rukom je igrao jedan igrač Vojvodine. Direktan udarac za Partizan sa oko 16 metara.

- 77'. Levi bek Partizana Miletić je opalio sa ivice kaznenog prostora, ali siguran je golman Voše Rockov.

- 73'. Kratak prekid meča, kako bi se linije označile, jer se već sada ne vide od snega.

- 69'. Umalo 2:0 za crno-bele, imali su Novosađani sreće. Tavamba je pogodio stativu!

- 63'. U kaznenom prostoru Vojvodine pao je levi bek crno-belih Nemanja Miletić, ali sudija Široki odmahuje rukom, nema penala za crno-bele.

- 60'. Pantić je centrirao loptu iz kornera sa leve strane, ali je intervenisala odbrana Novosađana. 

- 52'. Umalo autogol kapitena Vojvodine Lakićevića koji je glavom zakačio loptu, ali je Rockov reagovao u poslednjem momentu.

Kod Tošića je problem bol u listu, a kod Evertona u kolenu, javlja komentator Arene sport.

- 51'.  Izmena u Partizanu. Zoran Tošić je mesto ustupio Saši Marjanoviću.

- 48'. GOL! Vodi Partizan 1:0!  Dobro se snašao na petercu Vojvodine Zoran Tošić,  iskoristio smušenu reakciju igrača gostiju i doneo prednost crno-belima.

Starsportphoto

Prvo poluvreme:

- 38'. Prilika na drugoj strani. Tošić je na muke stavio golmana Rockova, koji ipak koncentrisan, brani i ostaje 0:0.

- 37'. Velika šansa za Vojvodinu! Kojašević je šutirao iz dobre pozicije, ali je oklevao i na kraju loptu poslao samo pored gola.  

- 33'. Izmena u ekipi Partizana. Povredio se Everton, ne može da nastavi utakmicu, a zamenio ga je Radin.
- 29'. Dve opasne šanse pred golom Partizana. Prvo je Vulićević izblokirao šut Mesaroviću, na odbijenu loptu naletao je Mihajlović, a Stojković brani. 
- 28'. Tošić je nakon povratne lopte opalio po njoj sa oko 16 metara, ali izblokirali su taj udarac Novosađani.

- 20'. Dobra akcija Partizana. Vulićević je uputio sjajan centaršut, Tavamba se našao između dva igrača Voše, ali uspeo loptu da zakači glavom, međutim, ne i da je smesti u gol. 

- 12'. Korner za Partizan, Pantić je ubacio loptu, ali Rockov boksuje loptu i otklanja opasnost.
- 10'. Vulićević je ubacio loptu u peterac Vojvodine, Tavamba pada ispred golmana Rockova, ali sudija Široki nema nameru da pokaže na belu tačku.

- 5'. Šansa za Vojvodinu, Stojković siguran na golu crno-belih.  Kalezić je šutirao ali golman crno-belih intervenisao na vreme. 

- 3'.  Zapretio je Partizan posle centaršuta sa leve strane, Tavamba nije stigao do lopte, pa je igrač Vojvodine izbacio loptu u korner.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima
Istraga u toku

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca starosti 60, 54 i 42 godine, kao i protiv četrdesetosmogodišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

30.04.2024

15:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija