• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2017

09:12

VERON IZNERVIRAO HRVATE: Argentina nema ozbiljnog rivala u grupi!

Fudbal

VERON IZNERVIRAO HRVATE: Argentina nema ozbiljnog rivala u grupi!

Podeli vest

Nekadašnji argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron ocenio je da "gaučosi" nemaju nijedog velikog rivala u grupi na Svetskom prvenstvu i da će se prošetati do osmine finala, čime je iznervirao Hrvate

Argentina će igrati u grupi D, gde će joj protivnici biti Hrvatska, Island i Nigerija. A, po Veronovom mišljenju, "gaučosi" će ih sve pregaziti kao plitak potok.

- Grupa u kojoj je Argentina nije laka, ali dobro je što nije dobila za protivnika nijednu veliku reprezentaciju - ocenio je Veron.

On je kao najvećeg rivala izdvojio, očekivano, Hrvatsku.

- Oni nemaju loš tim, neki njihovi igrači su u jakim evropskim klubovima. Jači smo od njih, ali ih ne smemo potceniti - istakao je Veron.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija