• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2017

15:04

(FOTO) LETI, LETI STRAMAĆONI! Navijači Sparte teraju trenera iz kluba, "kupili" su mu i avionsku kartu!

Fudbal

(FOTO) LETI, LETI STRAMAĆONI! Navijači Sparte teraju trenera iz kluba, "kupili" su mu i avionsku kartu!

Podeli vest

Navijači Sparte jedva čekaju da vide leđa treneru Andrei Stramaćoniju, pa bi ga bez problema sami spakovali i kupili mu kartu do Rima samo da ga se reše

Sparta je šesta na tabeli šampionata Češke, na poslednjih pet utakmica ima jedan poraz, remi i tri pobede, ali navijači nisu zadovoljni rezultatima.

Tako se na utakmicu minulog vekinda sa Mladom Boleslav (3:) imali zanimljivu poruku za trenera. Navijači su napravili transparent u obliku avionske karte, na ime trenera Stramaćonija.

Kartom je predviđeno da Andrea Stramaćoni, koristeći usluge "Sparta erlajnsa" ode tamo odakle je došao - u Rim.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija