• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

05.12.2017

13:11

TRENER VOJVODINE PREVARIO PARTIZAN! Evo kako je Vasiljević doskočio crno-belima!

Fudbal

TRENER VOJVODINE PREVARIO PARTIZAN! Evo kako je Vasiljević doskočio crno-belima!

Podeli vest

Ekipa Vojvodine je odnela bod iz Humske (1:1) i ukočila Partizan kada mu je bila preko potrebna pobeda, a trener Zoran Vasiljević je priznao da mu je to uspelo uz pomoć male prevare

S obzirom da je utakmica zbog snega pomerena sa 15 na 16 časova, Vasiljević je to iskoristio da "provali" taktičku zamku koju je osmislio Partizan.

- U tom periodu dogodio se važan detalj. Dobio sam protokol utakmice i video da će Partizan da igra sa trojicom štopera. Reagovao sam brzo. Okupio sam ponovo igrače u svlačionici i rekao im da ništa od dogovorenog ne važi. Izneo sam novi plan i podelio zadatke. Na sreću, igrači su odlično razumeli novu ideju i stopostotno je na terenu sproveli u delo - otkrio je Vasiljević za Žurnal.

Istine radi, Novosađanima je obilato pomogao i Partizan da osvoje bod. Crno-beli su promašili sijaset šansi, nije im dosuđen čist penal, a uz to, Vojvodina je do gola došla posle greške golmana Stojkovića.

- Smeta mi što se naš gol analizira i komentariše pojednostavljeno. Sve se svodi na Stojkovićev kiks, a niko ne pominje našu sjajnu akciju, koja je prethodila i u kojoj smo, po teškom terenu, imali šest-sedam tačnih dodavanja. To je i te kako uticalo na izjednačenje - ističe Vasiljević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija