• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2017

12:20

KELN U GROTLU 55.000 HULIGANA! Nemački mediji već žale "jarčeve" jer ih na "Marakani" čeka pakao!

Fudbal

KELN U GROTLU 55.000 HULIGANA! Nemački mediji već žale "jarčeve" jer ih na "Marakani" čeka pakao!

Podeli vest

Keln i Crvena zvezda od 21.05 biju bitku za nokaut fazu Lige Evrope, a nemački mediji bruje o navijačima crveno-belih, jer "jarčeve" čeka vrela atmosfera pred više od 50.00 navijača

- Biće neverovatno vrela atmosfera u Beogradu! Keln očekuje fudbalski pakao pred 55.000 navijača, na stadionu koji se takođe zove "Marakana", kao ona u Riju. Navijači Zvezde su poznati po njihovoj agresivnoj podršci. Stadion je nekada mogao da primi 110.000 gledalaca, zbog čega mu je i dat nadimak "Marakana" - piše nemački Bild.

Keln je stigao u Beograd samo nekoliko dana posle promene trenera, koji će na raspolaganju imati 16 igrača, jer mu je ekipa desetkovana silnim povredama.

- Ovo je prva utakmica od otpuštanja Petera Štegera i debi Štefana Rutenbeka. Videćemo kako se tim nosi sa haosom iz prethodnih nedelja i sramnim otpuštanjem Štegera. Keln s pobedom bar donekle može da zaboravi na haos, bar do bitnog meča u nedelju protiv Frajburga. Ali, samo ako Keln preživi pakao Beograda  bez opekotina - navodi Bild.

Bild.de

Tamošnji Ekspres navodi da "jarčeve" čeka najvrelije gostovanje ove sezone u grotlu "Marakane".

Stadion "Rajko Mitić" je rasprodat. Više od 50.000 Srba čeka evropsko proleće. Keln čeka pakao! Nakon što su pobedili Radnik 5:0 navijači su pred čitavim timom horski počeli pesmu protiv Kelna, koju ne želimo da citiramo - navodi pomenuti portal, koji zaključuje da plasman u narednu rundu donosi i oko četiri miliona evra.

Inače, u klubu su zabrinuti ponašanjem navijača. Navijači Kelna su najavili dolazak u Beograd, a posle haosa koji su izazvali u Londonu, na meti su UEFA, pa ako nešto slično ponove u Beogradu plaše se kazne u narednoj rundi, ako je izbore.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zikica Popovic

pre 6 godina

Ovoga puta kao i pre mnogo godina u Spaniji"No pasaran" sto je rekla legendarna Dolores Ibaruri -La pasionarija.

DUPLA KRUNA DUPLA RADOST

pre 6 godina

A ne znaju verovatno Nemci da je najpunija rupa bila kada je nas voljeni Partizan docekao dinamo u kupu!Bilo je preko 107 hiljada grobara a plus hiljade njih je ostalo napolju! Alzirci posle morali da kriju snimak tekme hhhahahhhhhahhhh JOJIC JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ BOLI AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59