• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2017

14:56

SUPERLIGA, 21. KOLO: Javor zgazio Vošu na "Karađorđu", Radnički sa penala u 88. srušio Čuku!

Fudbal

SUPERLIGA, 21. KOLO: Javor zgazio Vošu na "Karađorđu", Radnički sa penala u 88. srušio Čuku!

Podeli vest

Javor je u 21. kolu Superlige šokirao Vojvodinu na "Karađorđu" i slavio sa 3:0, dok je u derbiju Radnički savladao Čukarički sa 1:0 

Ekipa iz Ivanjice je iznenadila Novosađane i pobegla sa dna tabele. Voša je nastavila da posrće, ovo joj je sedmi meč bez pobede, dok je ekipa iz Ivanjice posle šest mečeva upisala tri boda. Pobedu gostima u Novom Sadu doneli su Mitošević, Amanović i Krnić, koji su za dva minuta u drugom delu utakmice rešili pitanje pobednika.

Radnički je sa 1:0 pobedio Čukarički u Niši i to pogotkom sa bele tačke u 88. minutu utakmice. Junak pobede "meraklija" bio je Pavkov.

Mačva je otpor Rada na Banjici slomila u finišu utakmice i sa dva pogotka: Gemovića u 89. i Milinkovića 92. minutu trijumfovala sa 2:0.

Tri boda upisao je i Radnik koji je pobedio Zemun 1:0. Jedni i drugi su utakmicu završili sa 10 igrača na terenu. 

SUPERLIGA

21. kolo

Subota

Rad – Mačva 0:2 (0:0)
(Gemović 89, Milinković 92 )

Radnički – Čukarički 1:0 (0:0)(Pavkov 88pen)

Zemun – Radnik 0:1 (0:0)
Vojvodina – Javor 0:3 (0:1)
(Mitošević 32, Amanović 53, Krnić 55)

Mladost – Bačka 1:0 (0:0)(Pejović 72)

Nedelja
Napredak – Partzan 14.00
Crvena zvezda – Borac 16.30


Petak

Voždovac – Spartak 2:3 (0:1)(Filipović 79, Ćirković 85 - Savković 26, 82, Ivanović 51p)

Tabela:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija