• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2017

17:37

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Totenhem pregazio Stouk, velika bruka Palasa!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Totenhem pregazio Stouk, velika bruka Palasa!

Podeli vest

Prekinuo je Totenhem crnu seriju i to u velikom stilu! Posle četiri kola bez pobede, "pevci" su zapevali protiv Stouka i rasturili ih sa 5:1

Sa dva gola Hari Kejn je predvodio Totenhem do pobede, a po jedan su postigli Son i Eriksen.

Posle četiri uzastopna poraza, "trojku" je upisao Hadersfild, koji je kod kuće sa 2:0 savladao Brajton. Muni je postigao oba gola za domaćina, koji sada lakše diše, jer je pobegao sa ivice drugoligaškog ambisa.

A, taj ponor i dalje preti Kristal Palasu. Ni gol Luke Milivojevića iz penala nije pomogao ekipi iz Londona da dođe do pobede protiv Bornmuta - 2:2. 

Desila se potpuno neverovatna situacija na toj utakmici: Kristal Palas je dobio penal u 92. minutu! I umesto da ga šutira Milivojević, koji je već pogodio jednom danas, loptu je uzeo Benteke i - promašio!

PREMIJER LIGA

16. kolo

Subota
Vest Hem - Čelsi  1:0 (1:0)
(Arnautović 6)

Barnli - Votford  1:0 (1:0)
(Arfild 45)

Kristal palas - Bornmut  2:2 (2:2)
(Milivojević 41p, Dan 44 - Defo 10, 45)

Hadersfild - Brajton  2:0 (2:0)
(Muni 12, 43)

Svonsi - VBA  1:0 (0:0)
(Boni 81)

Totenhem - Stouk  5:1 (1:0)
(Šoukros ag 21, Son 53, Kejn 54, 65, Eriksen 74 - Šoukros 80)

Njukasl - Lester  2:3 (1:1)
(Žozelu 4, Gejl 73 - Marez 20, Grej 60, Perez ag 86)

Nedelja
Sautempton - Arsenal 13.00
Liverpul - Everton 15.15
Mančester junajted - Mančester siti 17.30

Tabela:

tab




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija