• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.12.2017

18:23

(VIDEO) PRIMERA: Real za poluvreme demolirao Sevilju, Valensija ponovo pobeđuje

Fudbal

(VIDEO) PRIMERA: Real za poluvreme demolirao Sevilju, Valensija ponovo pobeđuje

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas Sevilju sa 5:0 u 15. kolu španske Primere, a do ubedljivog trijumfa došli su već u prvom poluvremenu


Šampion Španije i Evrope lakše od očekivanog pobedio je Sevilju i posle samo 42 minuta igre postigao je pet golova.
Naćo je u trećem minutu doveo kraljevski klub do vođstva, da bi u 23. Kristijano Ronaldo povisio na 2:0. Najbolji fudbaler sveta je u 31. minutu postigao svoj drugi gol, a treći za Real i to iz jedanaesterca, da bi Toni Kros u 38. doveo Real do 4:0, a konačan rezultat postavio je Ašraf Hakimi svojim debitantskim pogotkom u 42. minutu.

Drugo poluvreme donelo je malo uzbuđenja. U pojedinim trenucima da su igrači oba tima na teren izašli bez želje da igraju, pa je tako meč u laganom ritmu priveden kraju.
Pre utakmice upriličena je mala svečanost, a navijači su imali priliku da pozdrave Kristijana Ronalda koji je nedavno dobio petu Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta.

U drugoj utakmici večeri Valensija je kod kuće savladala Seltu i vratila se na pobednički put - 2:1.

"Slepi miševi" su imali poraz i remi u prethodna dva kola, ali su večeras, posle velike borbe, uzeli tri boda protiv Selta i sačuvali drugo mesto na tabeli.

Pareho je iz, pomalo sumnjivog, penala doneo pobedu Valensiji u 81. minutu.

PRIMERA

15. kolo

Subota
Hetafe - Eibar  0:0

Real Madrid - Sevilja  5:0 (5:0)
(Naćo 3, Ronaldo 23, 31p, Kros 38, Hakimi 42)

Deportivo - Leganes 1:0 (1:0)
(Adrijan 24)

Valensija - Selta  2:1 (1:0)
(Zaza 28, Pareho 81p - Aspas 47)

Nedelja
Sosijedad - Malaga 12.00
Betis - Atletiko Madrid 16.15
Levante - Bilbao 18.30
Viljareal - Barselona 20.45

Ponedeljak
Espanjol - Đirona 21.00

Petak
Alaves - Las Palmas  2:0 (1:0)
(Ibai 23, El Hadadi 55)

Tabela: 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17