• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

11.12.2017

08:20

HIT! SIMULATOR ŽREBA! Dok ćekamo vesti iz Niona, SAMI ODABERITE RIVALE ZVEZDE I PARTIZANA!

Fudbal

HIT! SIMULATOR ŽREBA! Dok ćekamo vesti iz Niona, SAMI ODABERITE RIVALE ZVEZDE I PARTIZANA!

Podeli vest

Navijači Partizana su od 2005. godine čekali ovaj trenutak, dok su navijači Crvene zvezde punih 25 godina iščekivali da se njihov tim nađe u žrebu za nokaut fazu nekog evropskog takmičenja

I dočekali su! Sudbina je htela da oba srpska kluba danas od 13.00 časova budu u jednom od šešira. Nažalost, u slabijem.

Ipak, to ne umanjuje veliki uspeh koji su večiti napravili ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope. Drugo mesto iza Dinama i Arsenala stavio ih je u šešir broj dva gde se nalaze četiri lošije plasirana trećeplasirana tima eliminisana u grupnoj fazi LŠ i drugoplasirani timovi iz Lige Evrope.

printscreen

To znači da će crno i crveno-beli igrati protiv prvoplasiranih ekipa iz grupa, kao i četiri bolje plasirana tima koji su došli iz LŠ. Podsetimo, neće moći da igraju protiv tima s kojim su bili u grupi.

Starsportphoto©

Podsetimo se i šešira:

Šešir 1: CSKA Moskva, Atletiko Madrid, Sporting, Lajpcig, Viljareal, Milan, Arsenal, Lacio, Dinamo Kijev, Braga, Atalanta, Lokomotiva, Viktorija Plzenj, Salcburg, Bilbao, Zenit.

Šešir 2: Seltik, Spartak Moskva, Napoli, Borusija Dortmund, Nica, Partizan, Crvena zvezda, Astana, Ludogorec, AEK, Lion, Kopenhagen, Steaua, Marselj, Ostersund, Sosijedad.

Predstavljamo vam simulator žreba u kome i sami možete da učestvujete i predvidite kojeg protvnika će dobiti vaš omiljeni tim!

Potrebno je samo da kliknete OVDE i da izaberete protivnike Zvezde i Partizana u 1/16 finala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Blin

pre 6 godina

Zvezda - lajpcig Partizan - sprting L. hehehe bilo bi super, videcemo dal je ovaj simulator predvideo buducnost

Goranac

pre 6 godina

Volet bih da Zvezda izvuce Milan a Partizan recimo Napredak iz Krusevca pa ko prodje neka prica

Navijac

pre 6 godina

Viljareal,braga,plzen,lokomotiva,Milan,salzburg Oba naša tima bi trebala da prodju ove ekipe.Za milan i viljareal bi trebali malo da se pomuce a sa ostalima smo u rangu tako da bi ih prošli verovatno

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija