• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2017

17:47

(VIDEO) OVO NISTE ZNALI O MATIĆU! Nemanja otkrio kako je postao jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu!

Fudbal

(VIDEO) OVO NISTE ZNALI O MATIĆU! Nemanja otkrio kako je postao jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu!

Podeli vest

As Mančester junajteda Nemanja Matić jedan je od najboljih zadnjih veznih igrača na svetu, a maštao je da postiže golove 

Srpski reprezentativac je otkrio kako mu je san bio da igra u ofanzivi. 

Kada sam počeo da igram fudbal, moj san je bio da budem ofanzivni vezni igrač i da postižem golove. Kako sam postepeno rastao, počeo sam da se pomeram unazad. Kada sam došao u Benfiku trener Žorž Žezus mi je rekao da nema šanse da igram ofanzivno. Imali smo mnogo igrača na toj poziciji boljih od mene, Pabla Aimara i Havijera Saviolu - rekao je Matić, prenosi sajt Mančester junajteda. 

Ne krije Nemanja da mu nije bilo lako na početku.

- Bilo mi je teško zbog toga, ali mi je rekao da ako želim da igram, onda je za mene pozicija "6" kao defaizivni vezni i da tu mogu postati jedan od najboljih igrača na svetu. Naporno sam radio, slušao ga i korak po korak sam napredovao. Kao što vidite danas, stigao sam do Mančester junajteda pa sam srećan što sam promenio poziciju - kazao je srpski reprezentativac. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija