• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2017

00:16

(VIDEO) VELIKA SRAMOTA INTERA! "Neroazuri" tek posle penala slomili mali Pordenone!

Fudbal

(VIDEO) VELIKA SRAMOTA INTERA! "Neroazuri" tek posle penala slomili mali Pordenone!

Podeli vest

Fudbaleri Intera plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije, ali su se propisno namučili i obrukali protiv trećeligaša Pordenonea, koji je pao tek nakon penala 5:4

"Neroazuri" su mislili da mogu bez ključnih igrača do naredne runde, ali je Pordenone pokazao zube, pa su u igru ipak morali Mauro Ikardi, Ivan Perišić i Marselo Brozović.

Međutim, ni oni nisu uspeli da slome otpor gostiju. Inter je uputio 33 šuta ka golu, od čega deset u okriv, ali je svih deset šuteva zaustavio sjajni golman Perili. 

NI posle 120 minuta nije bilo golova, pa su usledili penali. Misuraka je promašio prvi za Pordenone, Brozović I Perišić pogađaju za Inter, a Burai i Manjani za goste. Potom je čudesni golman Perili pročitao Škrinijara i Galjardinija.

Međutim, trećeligaš nije napravio senzaciju iako je bio na korak. Luli nije odoleo pritisku, nakon čega pogađaju Ikardi i Vesino za Inter, a Stefani i Kjurija za Pordenone za 4:4.  Parodi je promašio treći penal za goste, a Inter je u četvrtfinale Kupa odveo Nagatomo. 

"Nerazuri" u narednoj rundi čekaju boljeg iz duela između gradskog rivala Milana i Verone, koji se sastaju u sredu.

KUP ITALIJE 

Osmina finala

Utorak
Inter - Pordenone 0:0 (0:0) - posle penala 5:4

Sreda
Fjorentina - Sampdorija  17.30
Milan - Verona 20.45

Četvrtak
 Lacio - Čitadela 21.00


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17