• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2017

09:38

A, SAD ČUPAJU KOSU! Evo kako je Fiorentina ostala bez Sergeja pred sam potpis ugovora!

Fudbal

A, SAD ČUPAJU KOSU! Evo kako je Fiorentina ostala bez Sergeja pred sam potpis ugovora!

Podeli vest

Srpski fudbalski superstar Sergej Milinković Savić doneće pravo bogatstvo Lacio kada na leto bude odlazio iz kluba, a u Fiorentini danas čupaju kosu s glave, jer su imali mladog fudbalera u ruci, čak je došao da potpiše ugovor, ali...

Sportski direktor "viole" Danijele Prade otkriva da je Sergej Milinković Savić u jednom momentu zatražio mali predah, da se konsultuje, a da je u tom trenutku proradila sujeta ljudi iz Fiorentine.

Srbin je 25. jula 2015. godine bio na stadionu u Firenci i čekali su ga lekarski pregledi.

- Odjednom je rekao "Izvinite, ali ja to ne mogu". Tražio je od nas da malo odložimo pregled, da bi mogao da popriča sa devojkom i da onda odluči. Ali, za nas to nije bilo moguće. Pošto je imao probleme van terena, mi smo odlučili da se povučemo. Bilo nam je dosta - ispričao je Prade za italijanske medije.

Pobesneli Prade nije hteo da ubeđuje Milinkovića Savića da je Fiorentina pravi izbor za njega.

- Nije bio uveren, oklevao je, a mi ne možemo da dozvolimo sebi da se ganjamo sa klincem od 20 godina - dodao je Prade.

I posle nekoliko dana Sergej je iz Genka otišao u Lacio. A, na leto će u neki od vodećih klubova Evrope, kako kažu, za 100 miliona evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija