• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2017

16:58

SUPERLIGA: Čuka razbila Rad, minimalac Napretka, "lalama" bod u Subotici!

Fudbal

SUPERLIGA: Čuka razbila Rad, minimalac Napretka, "lalama" bod u Subotici!

Podeli vest

Najubedljiviju pobedu u 22. kolu Superlige upisao je Čukarčki koji je sa 3:0 pobedio Rad, a u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata radovali su se Mladost, Napredak i Radnički iz Niša

Čukarički je pitanje pobednika rešio tokom prvih 45 minuta utakmice kada su "brđani" za 36 minuta igre postigli dva gola, dok su trijumf overili u 70. minutu sa bele tačke. 

Napredak je posle pobede protiv Partizana (2:1) u prošlom kolu u 22. savladao Javor 1:0 pogotkom Derića i upisao treću pobedu u pet poslednjih mečeva, koliko "čarapani" i ne znaju za poraz. 

U Subotici su Spartak i Vojvodina odigrali 1:1. Novosađani su gubili od 11. minuta golom Hajdina, ali je Subotić do kraja poluvremena poravnao rezultat i postavio konačnih 1:1. "Lalama" je inače ovo bio sedmi vezani meč bez pobede. 
Mladost je nakon preokreta dobila Borac u gostima 2:1. Čačani su poveli golom Filipovića, Golubović je izjednačio do kraja poluvremena, dok je Radivojević u 76. pogodio za sva tri boda. 

Radnički iz Niša je takođe u gostima savladao Radnik rutinski 2:0. 

SUPERLIGA

22. kolo

Sreda
Bačka - Zemun  1:0 (0:0)
(Čeković 53p)

Borac - Mladost  1:2 (1:1)
(Filipović 19 - Golubović 21, Radivojević 76)

Čukarički - Rad  3:0 (2:0)
(Bojić 6)

Javor - Napredak 0:1 (0:0)
(Derik 66)

Radnik - Radnički  0:2 (0:1)

Spartak - Vojvodina  1:1 (1:1)
(Hajdin 11 - Subotić 45)

Mačva - Voždovac 17.00
Partizan - Crvena zvezda 18.00




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija