• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2017

18:27

HRVATI PRIZNALI: U tuči na derbiju učestvovala 4 hrvatska državljanina!

Fudbal

HRVATI PRIZNALI: U tuči na derbiju učestvovala 4 hrvatska državljanina!

Podeli vest

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo je danas da su, prema dobijenim informacijama nadležnih službi Srbije, četvorica hrvatskih državljana učestvovala u tuči navijača u sredu, na 156. derbiju između Partizana i Crvene zvezde

Protiv njih nije sproveden nikakav policijski postupak, navodi se u odgovoru službe za odnose s javnošću hrvatskog Ministarstva u odgovoru na upit agencije Hina o sinoćnjem incidentu.
U saopštenju se kaže da "dvojica hrvatskih državljana nisu zatražila lekarsku pomoć, jedan je zatrazio te je u međuvremenu otpušten iz bolnice, dok se jedan hrvatski državljanin nalazi na neurohirurgiji Vojno-medicinske akademije u Beogradu". 

Nijedna od tih osoba, navodi Hina, nije zatražila konzularnu pomoć Ambasade Hrvatske u Beogradu.
"Ambasada Republike Hrvatske u Beogradu u stalnom je kontaktu s nadležnim telima Republike Srbije, a Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova će, u skladu sa svojim ovlašćenjima i mogućnostima, te ukoliko hrvatski državljani to i zatraže, pružiti svu potrebnu konzularnu pomoć u cilju zaštite hrvatskih državljana", zaključuje se u saopštenju.

"GROBARI" SE OGLASILI: Navijači Partizana otkrili ko su ljudi koje su prebili i skinuli gole!

KIK-BOKSERI IZ SPLITA PRAVILI HAOS NA JUGU! Iz Partizana pitaju: Ko ih je iznajmio!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija