• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

15.12.2017

12:50

TEŠKE OPTUŽBE ILIJE STOLICE: Već se zna da će Spartak i Radnički u Evropu!

Fudbal

TEŠKE OPTUŽBE ILIJE STOLICE: Već se zna da će Spartak i Radnički u Evropu!

Podeli vest

Doskorašnji trener Voždovca Ilija Stolica, koji je podneo ostavku u sredu uveče nakon poslednjeg jesenjeg kola, rekao je da se unapred zna da će Spartak i Radnički igrati u Evropi na jesen, kao i da se svi klubovi žale na suđenje protiv istih klubova

Stolica je dodao da je u grupi povlašćenih klubova kod sudija i Radnik iz Surdulice.

Ja sam prelomio posle naših mečeva sa Radničkim, Radnikom i Spartakom. Nije li mnogima indikativno da treneri i fudbaleri u Srbiji ove sezone dižu svoj glas posle mečeva baš protiv ovih klubova? Znači li ikome ironična izjava Nenada Lalatovića posle utakmice Čukaričkog u Nišu, gde je on već “čestitao” domaćinu plasman u Evropu? Zašto nama ostalima nisu pred početak sezone zvanično rekli da se ne trošimo previše emotivno, da su Radnički i Spartak, osim Partizana i Zvezde, već u Evropi - rekao je Stolica za Novosti.

On je dodao da mu je želja bila da sa Voždovcem izađe u Evropu, ali da je prekasno shvatio da je to nemoguća misija.

Zacrtali smo cilj, treće mesto i plasman u Evropu, ali sam možda prekasno shvatio da je to nemoguća misija zbog ljudi koji su plaćeni da dele fudbalsku pravdu na mečevima Superlige - istakao je Stolica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija