• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: indeks.hr

15.12.2017

16:35

SMEŠNO! ŽENA ISPREBIJANOG HRVATSKOG HULIGANA kaže da je on u BEOGRAD DOŠAO TURISTIČKI!

Fudbal

SMEŠNO! ŽENA ISPREBIJANOG HRVATSKOG HULIGANA kaže da je on u BEOGRAD DOŠAO TURISTIČKI!

Podeli vest

Supruga Damira Tovarovića, Splićanina koji je dobio brutalne batine na južnoj tribini nakon što je sa drugarima napao "grobare", Mija, kaže da su Splićani u Beograd otišli turistički, a ne da izazovu nerede

Tovarović je sa teškim povredama završio na VMA, pobegao je, ali nije dugo bio na slobodi. 

- Ono si u Beograd išli turistički. Nije tačno da im je plaćeno po 10.000 evra da izazovu nerede. Mom suprugu slomljena je gornja vilica i ima nagnječenje mozga. Pobegao je iz bolnice, ali uhvatili su ga specijalci kada je došao u hotel. Svi se sada osim Firića nalaze u policiji. Određeno im je zadržavanje od 48 sati, a popodne bi trebalo da izađu pred tužitelja na ispitivanje. Terete ih za organizovano izazivanje nereda na stadionu. Ove stvari koje pišu srpski mediji, da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i drogu, potpuno su neproverene - rekla je za Indeks supruga jednog od Splićana.

"PARADA", SAMO STVARNO! Hrvati se sprdaju sa huliganima koji su izazvali haos pa umalo pobijeni na derbiju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatica

pre 6 godina

ZENA MU JE OLOS KAO I NJEN MUZ.KAKO DA NE,DOSAO TURISTICKI U BEOGRAD ,PA NA STADIONU PRAVIO HAOS.DODJI I TI TURISTICKI ,DA MENJAS RECEPTE ZA KOLACE --U ZATVOR SA TAKVIM LAZOVIMA I BITANGAMA.NEKA RUSE SPLIT A NE METROPOLU PRELEPU --BEOGRAD

Žarkov Dragan

pre 6 godina

A ko vam kaže da nisu Partizanovi navijaci njih pretukli kada su ih prepoznali da su hrvati da nebi bili krivi za izazivanje nereda i da njih okrive.

grckizet

pre 6 godina

tako se desao protiv Srba u zadnjim 30 godinama. e.. vrjeme je da to okusaju i ostali narodi..

Dragan

pre 6 godina

Splicanin secate li se SASE GESOVSKOG E SPLICANIN JE TOM MLADOM VOJNIKU OTKINUO GLAVU TOLIKO O SPLICANIMA

Pavle Raičković

pre 6 godina

Sećam se te scene "splitski davitelj", pred početak rata. Srećom nije bilo fatalnih posledica po vojnika, nego su ga drugari povukli dole u transporter...Vojnik se živ i zdrav vratio u Makedoniju... Pre par godina sam bio u Strazburu u gostima kod mog kuma koji radi u savetu Evrope i tamo sam upoznao jednog advokata koji zastupa Srbiju u procesu u kom taj vojnik i njegov pogani advokat ( iz Makedonije ) sada tuže Srbiju, ( kao pravnog naslednika JNA ) za nadoknadu štete pred međunarodnim sudom za ljudska prava. Umesto da tuže onog ko je hteo da ga ubije, ili državu koja je na tim principima nastala, najlakše im je "udri po Srbiji"....

AS

pre 6 godina

HA, HA, HA, HA.... ISPAŠĆE NEVINAŠCA AKO SE HRVATI PITAJU KAO ONAJ ZLOČINAC PRALJAK. U BUVARU SA NJIMA I NEKA PEVAJU KO IH JE ZVAO I KO IH JE POSLAO DA OVDE PRAVE SRANJA. ROBIJA BATO, ROBIJA.

facy

pre 6 godina

tako treba ali samo ako funkcionise drzava i sud a ne da advokati prave nagodbe i sebi stotine hiljada evra...robija bato nista drugo!!!

Zoki

pre 6 godina

Odakle njemu mozak da bude nagnjecen. Najvece kazne za sve

DR Gane

pre 6 godina

Izvinite ,, gospodična ,, a šta bi tek radili da su umesto ,,turistički,, došli da prave nerede ???? Ovakvi ,, turisti,, nam baš ne trebaju !!!!

don kihot

pre 6 godina

Naš turizam brzo se razvija, iz Hrvatske stiže pešadija! Sa zapada braća domoljubi osetiše kako Srbin ljubi. Srbin gosti domoljube mlade, svi bez nosa, ušiju i brade! Zapamtiće "turistička" četa, sve dragosti srpskog nogometa!

draganče

pre 6 godina

Službe, kao vozić Ćiro, rade punom parom. PUF, PUF , PUF !!! A Bitange . tras bum , jaooo !!! Nooooož u leđa. Mila mati ! Uf, uf uf ! Svi mi koji smo živeli staru Jugu sve ovo smatramo smećem od života. Ljude koji se primaju na ove zamke- idiotima, a svoju decu žumancima koja se prže u ulju vrelom od želje svetskih moćnika da sve nas ovde sukobljene ne bude više i da im oslobodimo ovo rajsko podneblje da ONI tu uzgajaju svoju dečicu. E MUDA !

Miki

pre 6 godina

Cekaj malo , dosao turisticki dali mu sto evrica razbili ga ko vola u kupusu plus bio na tv-u za dzabe i imao privilegiju da ga zandarmerija isprati do VMA. Malo li je . Od sada on i ekipa na razglednicama grada BEOGRADA.

branko1

pre 6 godina

Gospođo Tovarović,verujemo vam I zato će, pored ove dobrogošlice, dobiti prugasto odelce,besplatan stan I hranu I sve što uz to ide.Lepo će se provesti I pamtiće njegovo "turističko"putovanje u Beograd dok je živ

Drago

pre 6 godina

E a sad najbitnije! KO JE ORGANIZOVAO OVO I SA KOJIM CILJEM. Ovo sigurno nije organizovano van Beograda. Bitno: Dali je slucajno pocela bakljada na sjeveru u iso vrijeme kad i tuca? Ko je organizovao DJENOVU ,DRON ???

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija