• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2017

17:53

INTER NE ZABORAVLJA STANKOVIĆA:  Duša i srce velikog tima!

Fudbal

INTER NE ZABORAVLJA STANKOVIĆA: Duša i srce velikog tima!

Podeli vest

Italijanski fudbalski klub Inter u sklopu jubileja 110. rođendana na zvaničnom sajtu objavio je serijal tekstova o legendama koji su obeležili istoriju "neroazura" među kojima je i Dejan Stanković


Pod naslovom "Duša i srce" podseća se na devet sezona koliko je "Drago (Zmaj)", kako su ga zvali navijači Intera, proveo u klubu i na nekoliko nezaboravnih detalja poput momenta kad nije gledao penal Marka Materacija za titulu protiv Sijene, golova Milanu (iz kornera), Juventusu, Šalkeu i Ðenovi sa pola terena, sve do finala Lige šampiona i osvajanja titule prvaka Evrope 2010. godine protiv bajerna u Madridu.

- Imao sam čast da nosim ove boje i one će zauvek ostati na moj koži. To je nešto što nam niko nikad neće moći da oduzme -  izjavio je Stanković.

On je u Inter stigao u januaru 2004. godine, odigrao je 326 utakmica, postigao 42 gola i osvojio 15 trofeja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija