• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

15.12.2017

18:55

DOBIO SAM BATINE ZBOG 100 EVRA! Hrvatski huligani kukali policiji posle prebijanja!

Fudbal

DOBIO SAM BATINE ZBOG 100 EVRA! Hrvatski huligani kukali policiji posle prebijanja!

Podeli vest

Šestorica hrvatskih državljana, koji su izazvali haos i dobili batine  na utakmici između Partizana i Crvene Zvezde, dovedena su na saslušanje na beogradski Viši sud 

Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Damir Tovarović i Ante Firić trenutno su u policijskom pritvoru, a Više javno tužilaštvo zatražilo je da im se odredi pritvor od 30 dana.

S obzirom na to da je reč o organizovanoj grupi huligana, koji su zajedno doputovali iz Hrvatske, za kazneno delo koje im se stavlja na teret preti im kazna do 12 godina zatvora.

Nakon što su uhapšeni, prenosi portal 24sata.hr, policajci su čuli jednog od njih kako se žali:

Jeb*te, da sam znao da ću za 100 evra dobiti ovakve batine... - prenosi portal 24sata.hr.

Informacija da su Hrvati dobili po 10.000 evra da izazovu haos na jugu, izgleda da je daleko od tačne.

SMEŠNO! ŽENA ISPREBIJANOG HRVATSKOG HULIGANA kaže da je on u BEOGRAD DOŠAO TURISTIČKI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

TOM BEDNIKU SU MOŽDA DALI 100 EVRA ALI JE NEKO OD NJIH UZEO DEBELE PARE

Lala iz Banata

pre 6 godina

Што су тражили...То су добили...

Lala iz Banata

pre 6 godina

Што су тражили...То су добили...

gagi

pre 6 godina

SAMO NEKA SE PROVJERI NA BEZBJEDONOSNIM KAMERAMA PA ĆE VIDJETI NAJMANJE STOTINAK DOBRO ORGANIZOVANIH OBUČENIH I RASPOREĐENIH HRVATA,ŠTA SU HTJELI SVIMA JE JASNO...

Srle

pre 6 godina

Treba ih osuditi maksimalno da nikome vise nepadne napamet da bilo sta proba da organizuje a pogotovo haos u Srbiji

branko1

pre 6 godina

E hrvat,mislim da ćeš tek zažaliti.Ta sranja možeš da radiš u tvojoj državi,ovde za to po pi*ki I još malo poljoprivrednog rada.Zavolećeš ti na kraju srbe I naš system prevaspitanja

Cro

pre 6 godina

Jaka vam je država, može se srušiti sa 600 , EUR :-)

Goran

pre 6 godina

Pa niste mi srusili nego ste dobili za 600€ po p**ki...ha ha ha

Cvele

pre 6 godina

Samo ti dodji malo u Srbiju pa da vidis koliko je jaka

branko1

pre 6 godina

Kakva je takva je ali je država,za razliku od tog gov**ta što vi nazivate državom

radic

pre 6 godina

bježite i puštajte ih ,ako evrokrati čuju da su ih natamburali uz povike cigani još će srbija nahebat nbog rasizma :)

Netko otrov a netko u toalet

pre 6 godina

100eura.. kamatari i kriminalci, za 100 eura isli rusiti Vucica i osvojiti tribinu od grobara.. Pa vi Srbi ste cudo nevidjeno, majke mi :)) Pa jel vas barem malo sramota da se onako bjezi od Hrvata u sred Beograda??! Srecom pa ste na vrijeme shvatili da vas ima 100 puta vise, pa ste u kontranapadu osvetlali obraz nacije. Toliko mlacenja, a svi izasli na nogama. Hahaha

Petar

pre 6 godina

Ahahahah,druze pa ostavili su ih na nogama i zandarmerija malo da ima posla,da su ih izneli od batina nebih policija imala sansu da ih mlati!!!Ovako malo jedni,malo drugi i svima fino;-)

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 6 godina

12 godina !!! To je malo. Srbi u hrvatskoj su pokusali da se brane od razularenih ustasa pa su proterani a koji nisu uspjeli da odu ti su poubijani. Njih zbog POKUSAJA TERORIZMA (tako se danas to predstavlja) osiditi na kazne zatvora od 40 godina. Ako postoji u Srbiji i veca kazna, osuditi i vise.

Igor

pre 6 godina

Pa ustase dobrodosli na jug, ovako grobari docekuju one koji bi da prave haos na jugu.Kada se budete oporavili svratite do severa da Vas delije pozdrave(bilo bi glupo da ne osetite kako oni biju).Brz oporavak i da Vam ovaj susret i oziljci na vasim telima ostanu u dugom secanju zele vam navijaci iz Srbije.Zivela Srbija!

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija