• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

16.12.2017

11:40

VOĐA "ŠKALJARACA" FINANSIRAO PAKLENI PLAN!? Scenario za haos na derbiju osmišljen u Zagrebu!

Fudbal

VOĐA "ŠKALJARACA" FINANSIRAO PAKLENI PLAN!? Scenario za haos na derbiju osmišljen u Zagrebu!

Podeli vest

Iza nereda koji su nastali na utakmici Partizan - Crvena zvezda (1:1) na stadionu u Humskoj, navodno stoji kriminalni "Škaljarski klan"

Prema saznanjima Večernjih novosti iza svega stoji F. K., vođa klana "Škaljarci" i naslednik Luke Bojovića.

On je, piše ovaj list, plan za izazivanje nereda je skovao u jednom zagrebačkom hotelu, a prema indicijama koje su deo istrage, F. K. je sa izvesnim hercegovačkim kriminalcem i preduzetnikom dogovorio sve detalje akcije koja je podrazumevala i "premeštanje nereda na ulice Beograda". 

Ono što smo do sada uspeli da saznamo je da je plan bio da se posle preuzimanja šipke na "jugu", nasilje i neredi preliju na ulice grada gde bi se palili automobili, ali i razbijali izlozi - navodi izvor Novosti i dodaje:

Stradali bi policajci, navijači, ali i obični građani. Verujemo da su inspiratori svih ovih dešavanja i određene strane službe iz regiona. Jer, ko drži vlast na "jugu", pod njegovom kontrolom su dešavanja kako na tribinama, tako i na ulici. Veliki je ulog u pitanju - istakao je sagovornik ovog lista. 

HRVATI SE FOTKALI PRED POLAZAK NA DERBI! Spremali se da naprave haos, a završili prebijeni i u zatvoru!

Oni su u Srbiju ušli 12. decembra i bili su smešteni u poznatom hotelu u širem centru Beograda, a ceo njihov put, angažovanje, kao i troškove, platio je, prema operativnim podacima, upravo F. K. 

Pored njega su, kako se navodi, u organizaciji izazivanja nereda i preuzimanja južne tribine učestvovala još četvorica kriminalaca iz Beograda, od kojih su trojica nekadašnje vođe navijača.

Predsednik Partizana i urednik "Novosti" Milorad Vučelić je naveo da je pre mesec dana "načuo" da bi moglo da dođe do incidenata na "večitom" derbiju, ali da nije obraćao pažnju na novode "jednog funkcionera" misleći da je to "laprdanje neozbiljnog čoveka".  

HRVATSKI HULIGAN PROPEVAO! Tvrdi da je dobio 8.000 evra da čuva "grobara" na derbiju!

Da podsetimo, veliki incident se dogodio u toku prvog poluvremena 156. večitog derbija. Desetak osoba je izbačeno sa južne tribine, a neki od njih su bili potpuno goli.

Među uhapšenim huliganima bila su i šestorica hrvatskih državljana, a petorici je određen pritvor od 30 dana, dok je jedan zbog teških povreda na VMA. 

(JEZIV VIDEO) UNAKAŽENI HULIGANI NISU ZNALI ZA SEBE od BATINA koje su dobili u Humskoj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija