• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list

17.12.2017

08:27

ŽENI HRVATSKOG HULIGANA MALO PARA: Damir za 10.000 EVRA NE BI STAVLJAO GLAVU U TORBU, MOŽDA ZA 100.000!

Fudbal

ŽENI HRVATSKOG HULIGANA MALO PARA: Damir za 10.000 EVRA NE BI STAVLJAO GLAVU U TORBU, MOŽDA ZA 100.000!

Podeli vest

Mia Tovarović, supruga privedenog  Hrvata iz Splita Damira Tovarovića, koji je uhapšen u Beogradu zbog tuče i izazivanja naredna na "večitom" derbiju, kaže da njen suprug ne bi rizikovao batine zbog 10.000 evra

Ona je prvo pre nekoliko dana rekla da su Splićani, koji su dobili brutalne batine od navijača Partizana na jugu, u Beograd došli samo turistički, te da im nije plaćeno, kako se spekuliše, po 10.000 evra, kako bi izazvali nerene na utakmici između Partizana i Zvezde. 

Nastavlja da briljira, te kaže da Damir ne bi rizikovao batine zbog 10.000 evra.

- Damir je s momcim otišao u provod u Beograd, a na utakmicu su otišli sasvim slučajno, kako bi doživeli nešto ludo kad su već tamo, kao što bi otišli na utakmicu između Barcelone i Real Madrida da su bili u Španiji. Uostalom svi su oni iz dobrostojećih porodica, tako da nema nikakve logike da bi to radili za tolike pare. Možda bih i poverovala da je reč o 100.000 evra, ali za deset stavljati glavu u torbu, nema šanse - rekla nam je Mia Tovarović, prenosi Večernji list.

U svakom slučaju: Ante Firić, Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug i Damir Tovarović su završili u zatvoru. Petorici huligana određen je pritvor od 30 dana, a jedan je zbog teških povreda i dalje u bolnici. 

SPLIĆANI NE SMEJU KUĆI! Sad im i Torcida sprema batine zbog bruke na derbiju!

HRVATI SE FOTKALI PRED POLAZAK NA DERBI! Spremali se da naprave haos, a završili prebijeni i u zatvoru!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 6 godina

Pa ustase dobrodosli na jug, ovako grobari docekuju one koji bi da prave haos na jugu.Kada se budete oporavili svratite do severa da Vas delije pozdrave(bilo bi glupo da ne osetite kako oni biju).Brz oporavak i da Vam ovaj susret i oziljci na vasim telima ostanu u dugom secanju zele vam navijaci iz Srbije.Zivela Srbija!

Darko

pre 6 godina

Pa i doživeli su nešto ludo, nikad nece zaboraviti...

surovi

pre 6 godina

Možda su oni doneli "ono" pismo koje je, navodno, pisano u Nemačkoj !!!! Što se tiče ove gospođe koja, očigledno, odlično poznaje "tarifnik usluga" koje pruža njen suprug, u pravu je samo u jednom, "doživeli su nešto ludo" !!! Možda će u splitu da dožive nešto mnogo "luđe".

Aleks

pre 6 godina

Šest golorukih Hrvata zamalo izazvaše rat u Srbiji!! Šta bi bilo tek da su bili naoružani, izvršili bi državni udar! Jasno je da je srbijanska vojska, policija, tajne službe, bilo potpuno nespremni za ovaj napad! Jedna četa naoružanih Hrvata, Bošnjaka, Albanaca ili Sandžaklija, mogla bi da za par sati uništi Srbiju!

Zlatica

pre 6 godina

DOBROSTOJECI SU ???A KOJIM POSLOM SE BAVE ???REKETIRANJEM,PRODAJOM DROGE I TD.PA NARAVNO DA JE LAZ DA SU DOBILI 10 000 EUR,NEGO MNOGO,MNOGO VISE.ALI SAMO PRIZNANJE DA SU PRIMILI PARE,GOVORI O TOME DA SU DOSLI U BEOGRAD ,PO NECIJEM NALOGU ,DA ODRADE KRIVICNO DELO.U BUKAGIJE BATO ,TE KRIMOSE."TORCIDA "STO IM PRETI,TO JE VARKA.DA JE "TORCIDA"MOGLA,ODAVNO BI POD KONTROLU STAVILA TE KRIMOSE.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija