• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2017

11:47

VUČIĆ O HRVATSKIM HULIGANIMA: Dobiće kaznu koju zaslužuju, VIŠE IM NEĆE PASTI NA PAMET DA PRAVE NEMIRE U SRBIJI!

Fudbal

VUČIĆ O HRVATSKIM HULIGANIMA: Dobiće kaznu koju zaslužuju, VIŠE IM NEĆE PASTI NA PAMET DA PRAVE NEMIRE U SRBIJI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će hrvatski huligani, koji su napravili haos na južnoj tribini na "večitom" derbiju biti kažnjeni, i da im neće ponovo pasti na pamet da prave haos u Srbiji

Predsednik je prvi put opširnije od dolaska sa Kube govorio o dešavanjima na "večitom" derbiju.

- Nismo znali šta se zbiva, ali su me brzo obavestili o celoj situaciji. Biće tu dosta posla za našu službu, ima tu i puno stranaca. Ako se ne varam njih sedam je privedeno - kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

Žena jednog  huligana iz Splita kaže da su oni u beograd došli samo zbog fudbala, da nisu želeli da izazovu nerede. 

- Bilo je još stranaca na stadionu, ali su oni imali najznačajnu ulogu. I nisu došli da gledaju fudbal. Vidim da njihove žene pričaju da su došli u Beograd da gledaju derbi kao kada bi gledali Barselonu i Real u Španiji. Ali, njhove žene nisu upoznate sa njihovim iskazima u policiji. Mislim da ne znaju ni jednog igrača Zvezde i Partizana a ne 22 . U njihovim iskazima nisu bili zainteresovani za kvalitet fudbala. Dobiće zasluženu kaznu za huligansko ponašanje, videćemo da li je bilo i drugih stvari, za druge postupke, i druge kazne u budućnosti. Ne mislim da će lako sledeći put doći u Srbiju da prave nemire. Ovo je bio poslednji signal kako mora da se reaguje u budućnost - kazao je predsednik Vučić.

Ne mislim da će lako sledeći put doći u Srbiju da prave nemire. Ovo je bio poslednji signal kako mora da se reaguje u budućnosti
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Vučić je istakao da policija tokom haosa na derbiju nije reagovala kako se sukobi ne bi rasplamsali, i da je to pravilo.

- Sve pratimo, gledamo, isputujemo... Postoji vrsta nepisanog pravila kada se nešto dešava na istoj tribini, na severu među "delijama" ili jugu između navijača Partizana, da se ne interveniše. Ne interveniše policija odmah, već kasnije reaguje, da se spreče ozbiljniji sukobi i to pravilo postoji duže od 20 godina. Kada sam ja napustio tribinu, to je pravilo ustanovljeno. 

Što se tiče propusta bezbedonosnih službi, predsednik je rekao:

- Postojali su određeni propusti, posebno onih koji prate tržište droge i zakone, jer je trebalo da budu upoznati sa postupcima mafijaških bosova. Ali nije lako, oni ne nose telefone i skrivaju se iza svih. Ali, dobro smo reagovali, svi su pohapšeni. Saznali smo o kojim licima se radi, iz kojih delova bivše Jugoslavije - poručio je predsednik Srbije. 

ŽENI HRVATSKOG HULIGANA MALO PARA: Damir za 10.000 EVRA NE BI STAVLJAO GLAVU U TORBU, MOŽDA ZA 100.000!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks

pre 6 godina

Šest golorukih Hrvata napraviše haos u Srbiji!!! A šta da su bili naoružani, izvršili bi državni udar u Srbiji!! Tajne službe, policija, vojska, svi su spavali, baš zbog toga jedna četa Hrvata, Albanaca, Sandžaklija, vojvodjanskih Madjara, mogli bi za par sati uništiti Srbiju!!

Nina

pre 6 godina

Zasluzili su velike kazne, i neka to bude dobra opomena svima koji imaju zelju da divljaju u nasoj drzavi i da izazivaju nemire.

kristinad

pre 6 godina

Ne smemo dozvoliti, da nam stranci prave nerede u nasoj zemlji!

Adam

pre 6 godina

Ta lica najoštrije kazniti za počinjena dela. Ne treba nam takav ološ na tribinama.

Miki

pre 6 godina

Prvo kazniti i onda proterati kao najvece olose iz Srbije.

Domba

pre 6 godina

Vučko daj im 12 godina majke ti i stavi ih u najgori zatvor koji imate

Stevan

pre 6 godina

Neko je ove kriminalce iz Hrvatske platio da izazovu nerede, zaisto je cudno to sto ni Hrvatska drzava ne intervenise za svoje gradjane. Ono u sto sam apsolutno siguran da ce policija ustanoviti ko je organizator, i privesti ga pravdi. Uhapseni ce dobiti zasluzene kazne.

Darko

pre 6 godina

Represija za izgrednike, prevencija za sve ostale!

Mile

pre 6 godina

Svi koji krše zakon treba da budu procesuirani i kažnjeni, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Atomskimrav

pre 6 godina

U potpunosti podrzavam ovo, treba ih kazniti.

Mikimus

pre 6 godina

Huligane treba što oštrije kazniti, kako se više oavko nešto nikada ne bi ponovilo!

hanzaplast

pre 6 godina

Ove kazniti najostrije, otkriti pozadinu cele price i resiti slucaj u skladu sa sadasnjim zakonima, najostrije. Ali za buducnost, za huliganizam nam trebaju ostriji,rigorozniji,ekstremniji zakoni,nulta tolerancija prema huliganima!

Bojan

pre 6 godina

Ovi huligani trebaju dobiti kazne koje bi ih sprecile i da vise pomisle na ovako nesto.

Marija

pre 6 godina

Hrvatska javnost, ako je poštena, treba najoštrije da osudi huligane!

Tanja

pre 6 godina

Zasluzili su visoke kazne, mislili su da dodju u Beograd naprave haos i nikom nista. E pa nece moci!

Sima

pre 6 godina

Svi huligani, i Hrvatski i Srpski koji su umesani moraju biti najstroze kaznjeni.

Anja

pre 6 godina

Niko ne moze da pravi nemire i remeti nas mir .

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59