• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slobodna dalmacija

17.12.2017

21:22

BRUTALNE PRETNJE HRVATSKOM HULIGANU: Rođače, od vukovarskog tornja ćemo ti ŽILETIMA NAPRAVITI BEOGRADSKOG POBEDNIKA!

Fudbal

BRUTALNE PRETNJE HRVATSKOM HULIGANU: Rođače, od vukovarskog tornja ćemo ti ŽILETIMA NAPRAVITI BEOGRADSKOG POBEDNIKA!

Podeli vest

Petorici hrvatskih državljana je određen pritvor od 30 dana i oni se nalaze u Centralnom zatvoru u Beogradu, a već su im stigle i prve pretnje

Jedan od Splićana koji je u zatvoru ima tetovažu vukovarskog tornja i upravo je ona izazvala bes među srpskim zatvorenicima, piše Slobodna Dalmacija.

- Rođače, od vukovarskog tornja ćemo ti žiletima napraviti Beogradskog pobednika - navodno je glasila pretnja koju je dobio hrvatski državljanin.

U Centralnom zatvoru su petorica Hrvata: Jakov Podrug, Damir Tovarović, Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović i Hrvoje Baković, dok je Ante Firić zbog teških povreda i dalje na VMA.

Šestorica hrvatskih državljana su uhapšeni zbog incidenta koji su izazvali na 156. večitom derbiju, a preti im 12 godina robije. 

HRVATI DOBILI 150.000 EVRA DA IZBACE PARTIZAN IZ EVROPE! Haos na tribini nastao zbog provizije za transfere!?

NOVA TEORIJA HRVATSKIH MEDIJA: Splićani su napravili haos na derbiju kako bi VRATILI DUG ZA NEPLAĆENU DROGU?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mate

pre 6 godina

Da da, a pismo je bilo anonimno.. Prvo, kriminalci se ne gledaju po nacionalnosti, nego na drukere i nedrukere. A drugo, iako je Srba u tom zatvoru vise, sigurno nece doci u priliku da ih napada 100 na 1 ko na stadionu. A ovi blesani se znaju braniti i tuci, vidjelo se na stadionu kako su mlatili dok je sve bilo 1 na 1.. sigurniji su oni u zatvoru nego na tribini, ne brinite se vi za njih :)) Sad ce da se sklapaju poznanstva i siri posao.. ovo je bio poslovni put hahaha

Nikola

pre 6 godina

Tako su se dobro tukli da su na kraju ostali gologuzi.

Blin

pre 6 godina

Mate, zivis u snovima... Zatvor nije lepo mesto.. Da je tako ko sto mislis, bio bi red da se udje.. Prijateljstva, posao.. Hahaha price rekla kazala pa ih ti sad prepricavas.. Realnost je mnooogo drugacija. A ja nikako ne bih voleo da sam u kozi ovih ljudi.. dok jos uvek imaju kozu tacnije, nek im bog pomogne.. Kazes znaju da se biju.. Onog trenutka kad su im se baklje pogasile, istresli su ih iz gaca.. Bukvalno!!! Sve u svemu tuzno je sve to sto se dogodilo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija