• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.12.2017

14:51

BEJL SE ŽENI U UKLETOM ZAMKU! Svadba u dvorcu u kojem je mladoženja ubio mladu!

Fudbal

BEJL SE ŽENI U UKLETOM ZAMKU! Svadba u dvorcu u kojem je mladoženja ubio mladu!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl oženiće se narednog leta svojom devojkom iz srednje škole Emom Ris-Džons i to u italijanskom ukletom zamku Vinćiljata

Zamak Vinćiljata se nalazi u Toskani, sagrađen je u 14. veku, a za njega se vezuje tragičan događaj, prema predanju, da je mladoženja na dan venčanja nožem ubio mladu.

Od tog dana duh ubijene devojke Bjanke luta hodnicima ovog zamka.

Međutim, ta legenda nije uplašila budućni bračni par Bejl, koji je čak "rezervisao" pevačicu Bijons da zabavlja goste na svadbi.

Geretu Bejlu se ovaj dvorac dopao pre četiri godine, kada je u njemu bio na svadbi engleskog fudbalera Tija Volkota.

Zamak je izabran i iz drugog razloga: pošto je reč o tvrđavi, u koju ne može da se "upadne", a Geretu Bejlu i njegovoj dragoj je to bitan detalj, jer ih proganjaju mafijaši zbog njenog oca, koji je izašao nedavno iz zatvora u kojem je bio nekoliko godina zbog prevara.

Od tada Bejlovi plaćaju bivše britanske specijalce (SAS) da ih čuvaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija