• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.12.2017

10:00

DOŠAO SAM DA SE BIJEM S NJIH 600! Pismo Splićanina devojci krunski dokaz da su planirali haos na derbiju!

Fudbal

DOŠAO SAM DA SE BIJEM S NJIH 600! Pismo Splićanina devojci krunski dokaz da su planirali haos na derbiju!

Podeli vest

Romantična duša Ivan Ronald Mišković (18) doći će glave splitskim huliganima! Srpska policija je u hotelu u kojem su bili smešteni Hrvati, koji su napravili haos na večitom derbiju, pronašla pismo koje je Mišković pisao devojci, a u kojem je priznao da je došao sa drugarima u Beograd da bi se tukli

Mišković je priznao u pismu da se pomalo plaši kako će sve proći na derbiju, gde će da se tuče "sa njih 600", pa se pretpostavlja da ga je pisao više da bi smirio sam sebe, iz straha za život, nego što je zaista planirao da ga šalje devojci.

- Ljube, imam opasan, baš opasan dan, zato ti i pišem, jer ko zna kako će biti. Dobiću možda malo batina, ali ću ih dati više, mnogo više. Organizovalo se nas 150 i tući ću se sa nih 600. Malo se brinem, ali ne odustajem - napisao je Mišković, saznaje Blic.

Ivan Mišković je na derbi išao sa svojim idolom Damirom Tovarovićem, kik bokserom, ali je ispalo da su napravili lošu procenu. Možda su "dali" malo batina na južnoj tribini, ali su ih dobili mnogo, mnogo više.

Ovo pismo je neoboriv dokaz da šestorica hrvatskih huligana nisu došla u Beograd turistički, kako tvrdi supruga jednog od uhapšenih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 6 godina

A zašto turističko putovanje ne bi podrazumevalo i tuću na utakmici? Pa to je deo folklora Srbije!

Dejan

pre 6 godina

Ahahahahahaha "Ljube, imam opasan, baš opasan dan, zato ti i pišem" ahahahahahaha Ja ne verujem sta citam, suze mi krenuse

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija