• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.12.2017

15:27

ATLETIKO TUŽI BARSELONU! Izbila frka zbog Grizmana!

Fudbal

ATLETIKO TUŽI BARSELONU! Izbila frka zbog Grizmana!

Podeli vest

Madridski Atletiko planira da tuži Barselonu kod Svetske fudbalske federacije (FIFA) zbog toga što su čelnici katalonskog kluba samovoljno stupili u kontakt sa Antoanom Grizmanom i njegovim članovima porodice


Direktor Barselone Giljermo Amor potvrdio je da su zastupnici kluba razgovorali sa roditeljima i sestrom Grizmana oko mogućeg transfera, što u Atletiku vide kao teško kršenje pravila.
Zato su iz Atletika odlučili da se obrate FIFA i upute zvaničnu žalbu.

- Atletiko Madrid osuđuje Barselonu zbog ponovljenih kontakata sa Griezmanom i njegovim okruženjem. Grizman ima važeći ugovor sa Atletikom i to na dug period. Takvi potezi mogu da naruše konkurenciji u Primeri - saopštio je Atletiko.

Barselona je već imala problem sa FIFA oko kršenja prava za transfere mladih fudbalera i zbog toga bila suspendovana zabranom dolazaka.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija