• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2017

22:42

(VIDEO) KUP NEMAČKE: Bajern lako preko "milionera" do četvrtfinala, Gaćinović strelac!

Fudbal

(VIDEO) KUP NEMAČKE: Bajern lako preko "milionera" do četvrtfinala, Gaćinović strelac!

Podeli vest

Bajern je rutinski sa 2:1 eliminisao Borusiju Dortmund iz daljeg takmičenja u Kupu Nemačke. Takođe, ekipe Bajera iz Leverkuzena i Verdera iz Bremena plasirale su se u četvrtinu finala Kupa Nemačke

"Milioneri" su još i dobro prošli, mogli su Bavarci da im nanesu mnogo bolniji poraz. Samo tokom prvih 10 minuta igre Bajern je promašio četiri stopostotne šanse. Ispromašivali su se Vidal, Rodrigez, pa Levandovski nije pogodio.... Ipak, Boateng je uspeo konačno da smesti loptu u gol u 12. minutu nakon asitencije Riberija. 

Umalo je u nastavko Jarmolenko vratio meč na početak, ali je neko iz odbrane blokirao njegov šut. Bajern je ipak na odmor otišao sa prednošću od dva gola , Miler je duplirao rezultat pošto ga je sjajno uposlio Levandovski. 

Bavarci su i u drugom delu nastavili da opsedaju gol rivala, Miler nije imao sreće, da bi Jarmolenko u 77. ipak smanjio na 2:1 i uneo malo drame u finiš utakmice.  
Ali, nisu Bavarci dozvoili gostima da poravnaju rezultat, sačuvali su prednost i otišli u četvrtfinale Kupa.

"Aspirindžije" su eliminisale Borusiju u Mehengladbahu minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču postigao je Leon Baili u 70. minutu.

S druge strane, u Bremenu je palo pet golova, a Verder je slavio protiv gostiju iz Frajburga sa 3:2. 

Verder je već posle dvadeset minuta igre imao dva gola viška, pogodili su Isak Belfodil i Florijan Kainc. Frajburg se vratio posle penala Niklasa Petersena osam minuta kasnije, a  Filip Bargfred je u 69. vratio dva pogotka prednosti Verderu.  Gosti su do kraja samo ublažili poraz golom Jorika Ravea u finišu meča.

Naš Miloš Veljković ponovo je odigrao ceo meč za domaće.  

U četvrfinale Kupa Nemačke se plasirao i Anjtraht, koji je u gostima slavio protiv Hajdenhajma sa 2:1 posle produžetaka.  

Gosti su poveli u 95. minutu preko srpskog fudbalera Mijata Gaćinovića, da bi Šnaterer izjednačio odmah u 96, a konačnih 1:2 postavio je Ale u 109. Luka Jović je za Ajntraht igrao u produžetku. 

KUP NEMAČKE 

osmina finala

Sreda

Menhengladbah - Leverkuzen 0:1 (0:0) (Bejli 70)

Verder - Frajburg 3:2 (2:1)(Belfodil 3, Kajnc 20, Bargfrede 69 - Petersen 28pen, Rave 86)

Bajern  -  Dortmund 2:1 (2:0)(Boateng 12, Miler 40 - Jarmolenko 76)

Hajdenhajm - Ajntraht Frankfurt 1:2 (0:0)

(Šnaterer 96 - Gaćinović 95, Ale 109)

Utorak

Majnc - Štutgart 3:1 (0:1)(Dijalo 62, 71 - Gentner 42)

Paderborn - Ingolštat 1:0 (0:0)(Zolinski 56)

Nirnberg - Volfsburg 0:2 (0:0, 0:0)(Udokhaj 96, Didavi 120)

Šalke - Keln 1:0 (0:0)(Majer 63)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija