• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2017

22:46

UHAPŠENA JOŠ TROJICA HULIGANA SA DERBIJA! Nekom pritvor do 30 dana, nekom nanogica!

Fudbal

UHAPŠENA JOŠ TROJICA HULIGANA SA DERBIJA! Nekom pritvor do 30 dana, nekom nanogica!

Podeli vest

Još trojica osumnjičenih za učešće u neredima na prošlonedeljnom derbiju u Beogradu uhapšena su u sredu i određen im je pritvor do 30 dana


U pritvoru su već šestorica Hrvata koji se kao i novo-uhapšeni terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. 

Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak u sredu, nakon saslušanja doneo rešenje kojim je prema osumnjicenima O.S. i M.L.odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo kao i zbog načina i posledica krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
Prema osumnjicenom L.Z. izrečena je mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (nanogicu), dodala je Stanković.

Protiv ovog rešenja osumnjiičeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu krivicnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema resenja.
Hrvatski huligani na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu su se branili ćutanjem, a u medijima se provlače razni motivi za njihovo učešće u neredima iako policija još nije zvanično saopštila svoju verziju.

Još trojica osumnjičenih za učešće u neredima na prošlonedeljnom derbiju u Beogradu uhapšena su u sredu i određen im je pritvor do 30 dana.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 6 godina

Sta su ocekivali nego da budu zgazeni ko crvi jos plus hrvati i to na jugu medju grobarima.Ja ne znam kako su uopste i zivi ostali.Teski mamlazi bez grama mozga,mogli su ih sve pobiti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija