• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2017

19:55

MIHIN POZIV PROMENIO SVE! Vanja: Sve sam se bio dogovorio sa Benfikom, ali...

Fudbal

MIHIN POZIV PROMENIO SVE! Vanja: Sve sam se bio dogovorio sa Benfikom, ali...

Podeli vest

Mladi srpski golman Vanja Milinković Savić otkrio je da je pre godinu dana imao sve dogovoreno sa Benfikom da pređe u njene redove, a onda ga je pozvao Siniša Mihajlović i promenio mu smer

Milinković Savić je tada čuvao mrežu poljske Lekije, u koju je došao iz Mančester junajteda. Imao je ponude mnogih klubova, a najbolja je bila od Benfike. Do jednog momenta...

- Sve sam imao dogovoreno sa Benfikom, ali onda je stigao poziv od Siniše Mihajlovića i odlučio sam da pređem u Torino. Presudilo je to što u ovom klubu daju šansu mladim igračima, a bilo mi je bitno što je u istoj zemlji i moj brat Sergej - rekao je Vanja Milinković Savić italijanskim medijima.

On je ove sezone dva puta čuvao mrežu Torina, oba puta u Kupu Italije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija