• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2017

10:50

EMANUEL EBUE POTPUNO PROPAO! Ostao bez kuće, krije se od policije, ručno pere garderobu...

Fudbal

EMANUEL EBUE POTPUNO PROPAO! Ostao bez kuće, krije se od policije, ručno pere garderobu...

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Galatasaraja Emanuel Ebue (34) potpuno je propao, ostao je bez ičega i broji dana kada će postati beskućnik

Fudbaler koji je zaradio milione igrajući godinama na vrhunskom nivou doslovno je opljačkan od strane menadžera, a na kraju kada je dobio HIV virus i kada se supruga razvela od njega, odnela mu je i ona u brakorazvodnoj parnici gotovo sve ostalo što mu je preostalo.

Ebue je i dalje u kući u Londonu, koja je odlukom suda pripala njegovoj bivšoj supruzi i sada samo broji dane i čeka kada će doći da ga izbace.

- I dalje sam u kući, ali često ugasim sva svetla i spavam na podu. Sve svoje stvari sam spakovao u kutije, jer želim da budem spreman kada dođu jednom izvršitelji i policija. Izbaciće me iz moje kuće - priča Emanuel Ebue za Miror.

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače kaže da je samo dok je igrao u Galatasaraju zarađivao osam miliona evra godišnje, a da sada nema ništa.

- Nemam ni veš mašinu, već garberobu perem ručno. Bogu hvala, moja baka me je naučila kada sam bio mali kako se to radi. Ostao sam bez ičega, ali neću početi da rasprodajem i pantalone, košulje, već moram da pronađem neko drugo rešenje. Često kad ostanem sam razmišljam kako sam bio naivan. Šta god se tražilo od mene, sve sam potpisivao. Zato danas nemam ništa - kaže Ebue.

Najteže mu pada, kako kaže, što od juna nije video svoje troje dece.

- Otkako sam se razveo od Oreli, nisam video decu i to mi najteže pada. Ovog Božića neću videti Klaru, Maevu i Matisa. Očajan sam, na ivici sam samoubistva - jada se Ebue.

On se nada da će se neki njegov bivši saigrač javiti da mu pomogne, da makar pronađe neki posao.

- Nikom ovo ne bih poželeo. Uzdam se u Boga da će me spasiti - zaključio je Emanuel Ebue.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija