• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

26.12.2017

22:24

VEČITI, EVO VAM IGRAČA ZA DŽABE! Ovim srpskim fudbalerima ističu ugovori na kraju sezone!

Fudbal

VEČITI, EVO VAM IGRAČA ZA DŽABE! Ovim srpskim fudbalerima ističu ugovori na kraju sezone!

Podeli vest

Dva najveća srpska kluba Partizan i Crvena zvezda imaju priliku da dovedu nekoliko domaćih fudbalera odličnih reputacija, i to bez dinara obeštećenja

Mnogim sjajnim srpskim igračima na kraju sezone ističu ugovori, a već od 1. januara 2018. godine oni će moći da pregovaraju sa zainteresovanim klubovima i da promene sredinu prvog dana letnjeg prelaznog roka.

Listu igrača koji ulaze u poslednjih šest meseci ugovora predvodi bivši reprezentativac i štoper Borusije Dortmund Neven Subotić, a tu su Nemanja Pejčinović, Filip Đorđević, Gojko Kačar, Milan Biševac, Slobodan Medojević, Milan Vilotić, Miloš Ninković...

Sve je moguće
Što se tiče povratka u Partizan, nikad se ne zna šta može da se desi u budućnostiMiralem Sulejmani, fudbaler Jang bojsa

Tu su i fudbaleri veoma interesantni večitima - Miralem Sulejmani, Antonio Rukavina i Saša Zdjelar, koje traži Partizan, i Nemanja Milunović, koji je velika želja Crvene zvezde.

Čeka Špance

Što se tiče Sulejmanija, za sada još nije dobio ponudu da produži ugovor s Jang bojsom, a prilikom gostovanja ovog kluba u Beogradu protiv Partizana nije isključio mogućnost povratka u Humsku.

- Srećan sam zbog ovacija publike na kraju meča. Bilo je baš emotivno. Što se tiče povratka u Partizan, nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti - rekao je Sulejmani.

U Humskoj željno iščekuju rasplet oko Antonija Rukavine. Njemu ističe ugovor s Viljarealom, ali kako se može čuti, on ima želju da ostane u Španiji. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev i sam je priznao da će njegovo dovođenje biti težak zadatak.

- Mislim da smo daleko od realizacije želje da dovedemo Rukavinu. Kod njega je situacija daleko komplikovanija u odnosu na slučaj s Radosavom Petrovićem - poručio je nedavno Iliev.

SRPSKI IGRAČI KOJIMA ISTIČU UGOVORI Srpski irgači kojima ističu ugovori su Neven Subotić (Borusija Dortmund), Miralem Sulejmani (Jang bojs), Nemanja Pejčinović (Lokomotiva Moskva), Filip Đorđević (Lacio), Antonio Rukavina (Viljareal), Vladimir Stojković (Partizan), Saša Zdjelar (Olimpijakos), Slavoljub Srnić (Crvena zvezda), Gojko Kačar (Augzburg), Miloš Ninković (Sidnej), Alen Stevanović (Partizan), Đorđe Despotović (Astana), Nikola Antić (Vojvodina), Bojan Nastić (Genk), Milan Vilotić (Grashopers), Đorđe Rakić (Hvangai), Marko Mirić (Lokeren), Marko Milinković (Genčlerbirligi), Dušan Jovančić (Vojvodina), Danko Lazović (Videoton), Milan Biševac (Mec), Nemanja Rnić (Volfsberger), Slobodan Medojević (Frankfurt), Dejan Lekić (Reus).

Na listi želja srpskog prvaka je i Saša Zdjelar, defanzivni vezista Olimpijakosa. On je pre nekoliko dana rekao da radi na raskidu ugovora s grčkim prvakom, pa tek onda čeka ponude. Ipak, grčki list "Gazeta" uverava da će on prvo saslušati ponude iz zapadne Evrope, pa tek onda iz Srbije.

- Zdjelar je rekao da nije pregovarao do sada sa Partizanom i da bi više voleo da prvo raskine ugovor sa Olimpijakosom, pa da onda razmatra ponude. Izgleda da on, ipak, čeka neke bolje opcije od povratka u Srbiju - prenela je "Gazeta".

Neće u Srbiju

Što se tiče Crvene zvezde, zainteresovana je za Nemanju Milunovića iz BATE Borisova. Ipak, dovela bi ga odmah i ne bi čekala da mu istekne ugovor. Osim Milunovića, Zvezda je želela Ivanića iz BATE-a, ali je odustala od njega.

- Crvena zvezda želi dva igrača Ivanića i Milunovića, ali je rano pričati o potencijalnom transferu. Iskreno, mislim da Mirko i Nemanja ne žele da se vrate u Srbiju. Oni bi da se okušaju u nekoj jačoj evropskoj ligi - rekao je nedavno menadžer Saša Đorđević, blizak pomenutim igračima beloruskog prvaka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija