• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2017

09:43

(VIDEO) CRNI HUMOR NA SVOJ RAČUN! Pogledajte sjajan štos golmana Šapekoensea!

Fudbal

(VIDEO) CRNI HUMOR NA SVOJ RAČUN! Pogledajte sjajan štos golmana Šapekoensea!

Podeli vest

Golman Šapekoensea, koji je preživeo tragediju kada se srušio avion sa fudbalerima ovog kluba, napravio je neviđen štos na račun svoje izgubljene noge na revijalnoj utakmici u Brazilu

Džekson Folman je preživeo pad, ali mu je amputirana noga, tako da je sa profesionalnom karijerom završio. 

Ipak, to mu nije slomilo duh, on nastavlja da igra egzibicione mečeve sa protezom, pa je fenomenalan štos napravio na jednom revijalnom meču.

Folman je, kao igrač, u jednom momentu pao i požalio se na - grč! U nozi koju nema... Svi su u prvi mah ostali u neverici, a onda je usledio veliki aplauz i smeh.

Uvek ću biti sportista. To mi niko ne može oduzeti. Uvek ću biti golman Šapekoensea, to je deo mene. Čudo je što sam živ. Bog me uzeo u svoje ruke i dao mi je drugu šansu. Život ide dalje, idući cilj su Paraolimpijske igre 2020. godine - rekao je posle utakmice dobro raspoloženi Folman.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija