• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

27.12.2017

20:01

"VEČITI" ZA PREMIJE DAJU POLA MILIONA EVRA! Zvezda i Partizan dodatno motivišu fudbalere!

Fudbal

"VEČITI" ZA PREMIJE DAJU POLA MILIONA EVRA! Zvezda i Partizan dodatno motivišu fudbalere!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde i Partizana nagradiće svoje igrače sa ukupno pola miliona evra ukoliko se plasiraju u osminu finala Lige Evrope, saznaje Informer! 

Fudbaleri crveno-belih će dobiti 300.000 evra ako eliminišu CSKA iz Moskve, a provotimci ekipe iz Humske podeliće 200.000 evra ukoliko prođu Viktoriju iz Plzenja.

Zanimljivo je da su igrači Crvene zvezde ove sezone već dobili jednu

Neće im biti malo
Ima još vremena do utakmice sa CSKA, ali mogu da kažem da će igrači sigurno biti zadovoljni premijama, baš kao i dosadZvezdan Terzić, direktor C. zvezde

ekstrapremiju. Kad su izbacili Krasnodar i ušli u grupnu fazu Lige Evrope, zajedno sa stručnim štabom podelili su 1,2 miliona evra.

Zaslužili novac

Tom prilikom generalni direktor Zvezdan Terzić istakao je da su članovi tima zaslužili svaku paru.

- Upravni odbor je doneo odluku da igrači i stručni štab dobiju 1.200.000 evra. Zaslužili su svaki evro jer su ispunili san navijača. Siguran sam da će tako i da nastave - rekao je Terzić nakon plasmana kluba u grupnu fazu evropskog takmičenja.

Što se tiče takmičenja u grupi, Zvezda je imala jasno određene premije. Svaki bod u grupi igračima je donosio po 2.500 evra, a svaka pobeda po 7.000 evra. Za prolazak u nokaut fazu igrači su dobili prosečno po 15.000 evra.

NAGRADE ZA VEČITE

Crvena zvezdaulazak u grupu LE - 1.200.000 evra da podele igrači i stručni štab
bod u grupi - 2.500
pobeda u grupi - 7.000 evra
prolazak u nokaut fazu - 15.000 evra
prolazak u osminu finala - 250.000 evra da podele

Partizanulazak u grupu LE - 1.000.000
bod u grupi - 60.000
pobeda u grupi - 130.000
prolazak u nokaut fazu - 200.000
prolazak u osminu finala - 250.000
*Premije igrači i stručni štab dele na osnovu zasluga i minutaže

Prema Terzićevim rečima, nagrada za plasman u osminu finala verovatno će biti veća od tih 15.000 evra po igraču.

- Još nismo pričali o tome, tako da ne mogu ništa precizno da kažem. Ima još vremena do utakmice. Mogu samo da kažem da će igrači sigurno biti zadovoljni, baš kao i dosad - zaključio je Terzić.

Slična situacija je i u Partizanu. Tamo su premije ustanovljene na početku sezone. Za prolazak u grupu ekipa je dobila ukupno 1.000.000 evra, za svaki bod u grupnoj fazi po 60.000 evra (u proseku 4.000 po igraču), a za pobedu 130.000 evra (u proseku 9.000 po igraču). Prolazak u nokaut fazu doneo je igračima crno-belih 200.000 evra.

Drže se pravilnika

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura istakao je za naš list da postoji pravilnik o nagrađivanju, kojeg se u klubu pridržavaju.

- Naši igrači dobijaju premije koje su im zagarantovane još na početku sezone. Dakle, reč je o sumama koje im isplaćujemo za svaki osvojeni bod i za pobede. I tu nije važno o kojoj fazi takmičenja je reč - objasnio je Vazura.

Ipak, on je dodao da postoji šansa da pomenuti iznosi budu povećani.

- Pretpostavljam da se sume neće menjati. Još je rano da pričamo precizno, moraćemo da napravimo plan. Ipak, mislim da će biti kao i dosad, eventualno malo veće - rekao je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 6 godina

Šta vredi i da komentarišem kad nećete objaviti. Ja recimo ne volim Crvenu Zvezdu i mislim da je preterano forsirate. Kao prvo ona nije nikakav prvak sveta, jer je u to vreme bilo šesnaestina, znači bez ikakvih grupa. Mogao jje teoretski da ti padne Polet iz Milutovca, što je Zvezdi i pao jedan takav klub na početku takmičenja. Ona se nije ni sastajala s najboljim klubovima, jer su ti klubovi bili eliminisani žrebom. Nije se uopšte sastajala s najvećim klubovima. Nisu uopšte postojale grupe, kao sadašnja Liga šampiona, već je Zvezda došla u finale slučajno. I hvaliti se tim je sramotno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija