• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2017

10:29

MOZZART OBUKAO VLASINU! Klub iz Vlasotinca dobio novog sponzora

Fudbal

MOZZART OBUKAO VLASINU! Klub iz Vlasotinca dobio novog sponzora

Podeli vest

Fudbalski klub Vlasina, koji će za dve godine slaviti 100 godina postojanja, nastaviće sezonu u novoj sportskoj opremi zahvaljujući kompaniji Mozzart

FK Vlasina je jedan od najstarijih klubova na teritoriji bivše Jugoslavije, a fudbaleri tog kluba se trenutno takmiče u Zoni jug. Teren na kojem je klub počeo s treninzima je isti onaj na kojem i danas igra. Interesantna činjenica je da je prvu loptu i kopačke 1920. godine u Vlasotince doneo iz Beča Vojislav Voja Popović, osnivač i prvi predsednik kluba.

Zahvaljujući na poklonu u ime kluba, Nenad Stojković je rekao da donacija ide u prave ruke, da je Mozzart prepoznao klub sa jako dugom tradicijom, koji je tokom svog postojanja imao blistave trenutke, ali i padove.

- Kompanija Mozzart pomaže u trenutku kada nam je to neophodno. Nadam se da ćete vi biti primer lokalnim kompanijama da se priključe akciji pomoći klubu, jer zajedno treba da pomognemo fudbalskom klubu koji je brend Vlasotinca sve u cilju ozdravljenja našeg kluba na svim nivoima i pred skorim obeležavanjem stogodišnjeg postojanja - istakao je Stojković.

Ispred kompanije Mozzart prisutnima se obratila Dragana Stević, menadžer podregiona.

- Akcija ’Novi dresovi za nove šampione’ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Preko 40 klubova već igra u Mozzart dresovima, a od danas i Vlasina. Fudbalerima Vlasine želimo mnogo uspeha u nastavku prolećne fudbalske sezone - rekla je Dragana Stević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija